Dette var ikke lett....

Å lage design for bloggen min er ikke lett. Jeg ser det er mange bloggere der ute som har fine lay out`s, hvordan gjør man dette? Om noen titter innom, blir jeg glad for om du legger igjen noen råd og tips..som sagt i mitt forrige innlegg er dette veldig nytt for meg.
Anyways....Her pøser regnet ned, men da er det ekstra koselig å sitte inne under pleddet med te koppen i hånden å bare kose seg.
Ha en fortsatt fin kveld..det er snart natta tid på denne frøkenen:)

img1684
kopi

Dette paraply bildet er tatt på 17.mai ifjor..Jeg syntes det er så koselig å gå ute i regnet når man kan velge og vrake i så fine paraplyer.
For de av dere som ikke liker regn og å gå ute når det regner...You should not be sad when it rains, but raise an umbrella that points towards the sky and while walking with tip-tap steps through the puddle, you imagine all the flowers blooming in the rain:)

One speaks out loud

Mr.Han

26.02.2012 kl.09:32

Rak i ryggen og blid, det er så bra som det kan bli.

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits