Kunsten å tenke positivt!

For en herlig dag folkens:) Jeg har virkelig kost meg på Begeistringer idag, mange gode foredragsholdere, men spesielt en som var interessant.
Denne mannen snakket om kunsten å tenke positivt og om selvtillit og selvbilde. Han viste et par video snutter om et menneskes holdning med dårlig selvtillit og selvbilde. Og se hvordan man utvikler seg fra å ha dårlig selvbilde til å prestere noe som man virkelig kan og som man føler seg trygg på.

Navnet på denne gode foredragsholderen er Marco Elsafadi, han er palestiner og er født i en flyktningleir i Libanon. Marco er leder i stiftelsen New Page, hvor han bruker sine erfaringer som flyktning til å skape positive endringsprosesser hos vanskelig stilte ungdom. " Alle har noe godt i seg" sa Marco idag, men hvorfor er det så lett å bli passiv i motgang når vi alle egentlig ønsker å bidra?

marco

" Det er i motgang det går oppover " er det et ordtak som sier. Og det er faktisk helt sant. Har man det som værst så kan det ikke gå dårligere, da snur det og det vil gå oppover og man kan se lyst på livet.

Det er så mange ting å være glad for og det er viktig å være positiv og å vise positive holdninger, da får man det selv så mye bedre og de rundt en vil bli glad på andres vegne.

Vær glad for det du har og de du har rundt deg, det er kun deg selv som kan gjøre deg lykkelig :)

n718432278303323727017231

Smil til livet og livet smiler til deg :)

Hva gjør deg glad og positiv??

Kveld hugs fra Annettemor*****

2 speak out loud

Anette

04.06.2009 kl.19:33

Høres bra ut!!

Annette

04.06.2009 kl.19:42

Ja, knall :D

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits