Halvveis til helg...jippi :)

God ettermiddag solstråler :)

Idag har jeg hatt en kjempe fin dag i salongen, kollegaen min øvde seg på å lage Lady Gaga sløyfen, utrolig festlig.
Er det noen som har sett denne verdens berømte sløyfen??
Hvis ikke så ser dere den her :)

ladygaga

Utrolig kult spør du meg..tenkte jeg skulle ha en slik en i bryllupet jeg skal i i sommer..hehe..neida, skal nok ha en annen hårfrisyre da :) Men til en litt kul og rocka fest er denne sløyfen absolut et alternativ :)

Nå er det straks middags tid og etter det skal jeg en tur til byen og treffe noen for vi skal planlegge noe spennende. Jeg kan ikke si hva det er, men det kommer etterhvert om en liten stund så dere kan jo glede dere om dere er nysgjerrige :)

Nå er det halvveis til helg...juhuuu...gleder meg masse.
På fredag skal jeg muligens få besøk av datteren til ei venninne av meg, Camilla...hun er kjempe søt og jeg tok henne med til London i februar i år, vi hadde det utrolig gøy sammen. Og jeg tror hun gleder seg...da skal vi finne på masse gøy :)

img3764

Er hun ikke bare skjønn???

Idag fikk jeg en sms fra ei venninne som jeg ser veldig sjelden og det var så koselig. Hun spurte om vi skulle dra ut på byen og jeg sier ikke nei takk til en bytur, det er helt sikkert. Også med ei så koselig jente så kan det vel ikke bli bedre. Gleder meg veldig. Og ser frem til en innholdsrik helg med mange forskjellige aktiviteter :)

thumbbergenshelg202884291

Ønsker alle en riktig så fin ettermiddag og kveld, her går det i ett :)

Klemmer fra Annette***

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits