Innholdsrik dag så langt :)

God ettermiddag folkens :)

Idag har det virkelig gått i ett her, det har vært endel å gjøre her hjemme så tiden har bare flydd.
Da jeg omsider var ferdig med alt jeg skulle gikk Camilla og jeg til elvebredden og matet svaner, ( tok endel bilder, men legger de ut her senere )
De var skikkelig sultne og spiste opp alt brødet vi hadde med.
Det er så koselig å gå ved elvebredden, nydelig utsikt og vil man ta en dukkert, er det bare å gjøre det :) ( Men for meg er det bittelitt kaldt enda hihi )

Etter at vi hadde matet svanene gikk vi til Gulskogen senter og kjøpte is...Mmmmm det er godt med is når det er så varm og det er nesten et must om sommeren :)

Camilla blir snart hentet av moren sin, da skal jeg freshe meg opp og gjøre meg klar til Trine kommer, vi skal kose oss med vin og det hele før vi tar turen ut i Drammen by :)

Broren min kom innom her...Han er sååååååå snill..Jeg har nemlig ikke penger til Taxi ( får lønn på mandag ) så han kom innom og gav meg penger..Juhuu...For en snill bror jeg har . Og han vil jo at jeg skal komme meg trygt hjem :) 

Verdens snilleste bror....

img2483

img2208

Tuuuuuuuusen takk for at du er sååååå snill :)

Nå skal jeg farte videre her så kos dere masse ikveld  og kos dere med denne sangen :)Digger den sangen, man får lyst å danse og det skal jeg ikveld...Juhuuuu.....****

Take care!
XOXO Annette***

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits