Akkurat like gode som Riedel glass, om ikke bedre :)

Hei og riktig god ettermiddag alle lesere der ute :)

Hvordan har dagen vært så langt?

Jeg er hjemme fra jobb og fikk en utrolig hyggelig overaskelse av en kollega idag. Vi har nemlig hatt en salgs konkurranse blant alle medarbeiderne i tre måneder nå, den har gått ut på at man skal selge så mange produkter og for hvert 15.ende produkt får man et vin glass som er omtrent like god som Riedel glassene, om ikke bedre. Siden jeg ikke har jobbet så mye der pga.skole så vant jeg bare et glass, men min kollega hadde fem glass til overs og var så snill og gav disse til meg...og jeg ble så glad, så nå kan jeg drikke god rød vin til disse lekre glassene :) Og i tillegg fikk jeg seks glass ( er litt kjedelig med bare ett liksom )
She made my day :)

Nå bærer det avsted til trening, det e rså klart spinning som står for dør..Jeg gleder meg kjempe masse, masse bra musikk og skikkelig god trening venter meg nå i ettermiddag :)
Og når jeg kommer hjem tenkte jeg å lage chicken tikka masala...Mmmmm...Ble noen sultne nå eller?? Hehe....

Ha en heidundrandes dag videre søtinger!!

y1pk5f4glf6zunxgml0d3l7xj43y2cytknftimxgcsqdvv5c

Au revoir ;) ***Annette***

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits