***Shopping gjør deg lykkelig, ja, det er helt sant....***

Iallefall for en liten periode :)
Ikveld er det natt åpent på Gulskogen senter hvor jeg jobber og Monica og jeg tok oss en liten shoppingrunde der nå ikveld. Kjempe koselig å se henne igjen :)

Jeg shoppet ikke all verden, men noe stasj og tre sett med øreringer/dobber.....Og de var jo på salg...WOW :)

Og her er det ene paret :)

img4828

Syntes de var så søte, også likte jeg så godt den turkise blåfargen :)

Liker godt denne versjonen av Poker Face med Lady Gaga :) Jeg får Oslo ut på byen vibrasjoner, så det er jaggu meg på tide å ta seg en Oslo tur i løpet av sommeren :)Imorgen er det helg dere, jeg gleder meg kjempe masse :) Jeg skal nemlig tilbringe helgen på Holmsbu sammen med ei venninne av meg Trine.
Jeg skulle egentlig på senterfest, men denne ble avlyst pga. for få påmeldte. Så det var jo veldig synd, men jeg er ikke lei meg for å få en helge tur til Holmsbu med Trine. Det blir nok kjempe koselig med vin drikking, soling (kanskje bading) og så klart skal vi ut på de lokale utestedene og rocke Holmsbu :) YAY :D

img4653

Det er så deilig og ha et sted å dra til om sommeren, men også om vinteren, det er liksom skikkelig avkobling og man kan bare nyte livet til det fulle. (Enda mer enn hva jeg gjør til daglig )
Jeg skal få tatt litt bilder så dere kan se hvordan helgen har vært :)

Nå skal jeg pakke litt, men vi snakkes..Før dere aner ;) *Smiiiiler*

img4658

Ha en strålende kveld videre :)

XOXO Annettemor

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits