Fuglemating og istid 3 :)

Aloha kjære dere :)

Feliks og jeg har gått en lang tur langs elvebredden, det var meningen at vi skulle mate endene, men da vi kom frem til det fine stedet å stå så var det jo ingen ender å se, bare en bitteliten fugl, så det bole til at vi matet den isteden :)
Koselig var det likevel og vi fikk en kjempe fin tur :)
Det er så deilig å gå langs elven her hjemme, ikke gjorde det noe at det ikke var sol :)

FIkk nylig en sms av ei venninne, Elin som lurte på om vi ville bli med på Istid 3, og det vil vi så klart.
Får bare håpe at kino folkene sier det er i orden at jeg tar han med. Han har jo tross alt sett istid 1 og 2, men regler er regler, så sier de nei så får vi finne på noe annet kjekt :)
Men jeg håper så klart at det går bra :)

***Krysser fingrene***

img4785

Hva bedriver du dagen med da?

Nå er det litt leking ute i hagen før vi gjør oss klare til kino.
Håper dere koser dere masse, her er været litt overskyet, men herlig likevel.

******Solstråler fra Tante Annette*******

One speaks out loud

Hei der! :) Tenkte jeg bare skulle gi deg en utfordring her på bloggen din. Du har jo mye bra, men alltid gøy med no nytt. Utfordringen er:Gå inn i Bilde-mappen din.Trykk på mappe nummer to (hvis du har mapper der)Trykk på bilde nummer 4 .Post bildet på bloggen din og skriv litt om det. :)Finn tre bloggere som du ønsker å utfordre til å gjøre det samme ;DTar du utfordringen? Så gjerne si ifra så jeg kan se hvilket bilde du skriver om og legge igjen kommentar :)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits