Liker impulsivitet!

God kveld i stuen folkens:)

Åååå...ikveld fikk jeg en hyggelig overaskelse igjen. Jeg hadde egentlig tenkt til å være hjemme og rydde og bare slappe av for jeg har fartet så ufattelig mye de siste ukene.
Men da jeg inntar sofa stillingen så piper det inn en sms fra venninnen min Monica som spør om jeg vil bli med opp til noen venner å se film. Åååå...så koselig tenkte jeg, og sa ja med en gang, og etter kort tid stod hun utenfor døren min :)

Det er lenge siden jeg har sett Elin som vi var hos, det var på tide å se henne igjen:)

festing 016
Dette bilde er fryktelig gammelt, men det måtte bli det siden vi ikke ser hverandre så ofte :)

Vi leide en film som jeg ikke helt husker hva heter, men den var ikke særlig bra, filmingen var veldig merkelig så dette her må ha vært et low budsjett film..hehe.

Nå gleder jeg meg bare så utrolig masse til torsdag med Madonna konsert og det hele. Det blir nok tøft å stå på jobben på fredag, men det er konserten og festligheten verdt skal jeg si dere:) Og så etter fredagen har jeg jo 1 uke ferie igjen..Juhuuuu...Den skal nytes maksimalt :)

Da jeg var på jobben idag kom denne sangen opp på ipoden vi har i salongen og jeg bare elsker den sangen. Lytt til teksten den er bare utrolig fin :) (Ikke ofte jeg lytter til tekster)Er du en som føler at du chaser pavements?

Sangen handler om at hovedpersonen i sangen føler hun jager etter gutten i sitt liv og så løper hun etter han nedover fortauet og hun kommer ingen vei ved å bare jakte på fortau.
Mener og huske at Adele sa dette i Senkveld med Thomas og Harald. Så da vet dere det.
Sangen er fin iallefall :)

Oi, sengen roper langt der borte, det er vist på tide å komme seg i seng...Åååå...jeg har skiftet på sengen idag så jeg gleder meg til å legge meg i nytt og rent sengetøy...Juhuuu....

Imorgen får jeg låne bilen av moren min..Hun er så snill mot meg som lar meg få låne bilen når hun vet at jeg sliter med å komme til Bærums jobben.

img5055
Her er min kjære mamma og Tante Bern i midten som også skal besøke moren min imorgen. Gleder meg til å se alle sammen jeg :)

Sov godt søtinger, sender stjernedryss til alle snille mennesker og de som ikke er så snille, dere skal få noen stjernedryss dere også :) :)

img4921

Natta klemmer fra en trøtt og lykkelig frøken :)

6 speak out loud

Ingvild Lothe

29.07.2009 kl.01:36

så koselig innlegg. fine bilder- fikk litt sommerfølelse:-)drøm søtt!

bhdk

29.07.2009 kl.01:37

Hørtes koslig ut! Likte den toppen du hadde, på det siste bildet! :)

cathsverden

29.07.2009 kl.01:54

kos deg på konsert, skal selv på metallica på torsdag, hvis jeg er frisk nok til å gå på jobb først da. typisk å være dårlig når man skal noe sånt da.liker den sangen, hun er en veldig flink artist:)

Annette

29.07.2009 kl.09:23

Tusen takk for kjempe hyggelige tilbakemeldinger :) Kos dere og ha en kjempe fin dag :)

Anette

29.07.2009 kl.12:02

Takk for i går! Var kjempekoselig! Har du fått billetter til konserten? Blir moro, jeg gleder meg. Får endelig være med dere en tur på Friday's!! Klem

Annette

29.07.2009 kl.22:52

Takk for igår, var veldig hyggelig, gleder meg til imorgen, blir nok super bra og jeg gleder meg til Fridays ...juhuuu..

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits