Dette var akkurat som i gamle dager :)

God kveld i stuen ;)

Jeg har hatt en kjempe koselig dag idag, den startet med kaffe og snack`s på Drammens helt egen sladre bule Pigen..Hihi...Der traff jeg Mari og søsteren hennes Line, tiden gikk så fort og skravlen gikk i ett fra alle tre :)

Etter en vellykket tur sammen med koselige jenter dro jeg opp til moren min hvor fille niesen min feiret 24 års dagen sin. Mmmmm....Kaker fikk jeg servert, og dere vet jo hvor glad jeg er i kaker :) Jeg elsker bursdager og det er derfor en god grunn til å gomle i seg kaker :D **Stolt**

Her om dagen var jeg i Sande på hytten til et vennepar. Vi koste oss med Scrabble og reke spising og bare nøt livet og dets goder :)

I gamle dager da Anette og Magne bodde i Drammen var vi masse sammen, de arrangerte masse fester og vi gjorde mange hyggelige ting sammen Erlend og Monica, Anette og Magne og jeg.
Det er mange som har spurt meg om jeg noen gang følte meg som femte hjul på vognen, men det har jeg aldri følt.
Og denne dagen sammen med de fikk jeg gode minner og tenkte tilbake på "gamle" dager da vi var mye sammen :)

Her er gode bevis på hvor hyggelig vi hadde det, iallefall jeg syntes kvelden var veldig vellykket :)

img5371
Ser det ikke bare nydelig ut? Fantastisk plass å være på.

img5372
Tre gode venninner vekker minner back to the old times ♥

img5374

Jeg er så glad i reker og det gir jo skikkelig sommer følelse :) Da jeg var liten likte jeg det ikke, men har virkelig fått sansen for det nå de senere årene :)

Liker du reker?

img5379

Nydelig utsikt over til Holmsbu, inni kroken der :)
Norge har vakker natur altså :)

img5386
Er ikke dette bildet bare kjempe kult? Utrolig stemningsfullt og for noen vekker det kanskje gamle minner fra de var små med tanke på den utrolig kule radioen :)

img5392
Åååååå....dette bildet varmer, det er så koselig med levende lys ute på verandaen, sitte ute med noe godt å drikke og bare skravle med gode venner, livet er herlig altså :)

img5399
Meg og Anette :)

Dette var en veldig koselig helg og jeg håper at det ikke blir så veldig lenge til neste gang. Vi har det utrolig gøy sammen når vi først treffes og det er så kjekt å tenke tilbake på den fine tiden vi hadde sammen **mimre mimre**

Det er så herlig med ferie, den har så vidt startet og jeg ser frem til en innholdsrik uke, hva den bringer er litt uvist, men morro skal jeg iallefall ha det, det er sikkert og visst :)

Sofaen er inntatt i fosterstilling og jeg skal kose meg med en film eller noe annet gøy på TV :)

img5385

Sommer klemmer fra en glad jente Annette :)
4 speak out loud

♥JuneRull

02.08.2009 kl.22:40

Fine bilder du tok :)

Annette

02.08.2009 kl.22:43

Tusen takk :)

Anette

03.08.2009 kl.13:54

Tusen takk for en kjempehyggelig kveld i Sande, vennen!!

Annette

03.08.2009 kl.19:03

Kjempe koselig var det :)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits