Frisør for en dag, vaffel spising og kosing :) :)

Idag har det vært en kjempe fin regnværs dag som jeg har tilbragt hos venninnen min Tone. Elin og ungene hennes hentet meg i formiddag og vi tok kjøre turen til Svelvik og besøkte Tone og barna hennes.

Tone hadde disket opp med hjemmelagde vaffler....Ååå Gud hvor gode de var :) Godt var det å drikke te også, jeg syntes te smaker mye bedre hos Tone, det har det alltid gjort...Hmm...Lurer på hvorfor:)

img5417

Små jentene koser seg med vafler :)
Det er så koselig å sitte rundt kjøkken bordet hjemme hos Tone og skravle og bare ha det hyggelig :) Å som tiden fløy, men det gjør den jo i hyggelig selskap :)

img5416

Litt titiing i blader ble det også, jeg kikket forøvrig i et julemagasin og fikk kjempe julestemning, og det går jo faktisk fort mot jul..Juhuuuu....Hihi...(Kanskje litt tidlig å juble for det nå, men skitt au)

img5413

Tone fikk som alle andre telefon fra telefonselgere, de er så irriterende noen ganger.....

Etter en god del vaffler og mange fulle og mette mager fikk jeg forespørsler om jeg ville klippe håret til Tone, Camilla og Amalie. Jeg tok utfordringen på strak arm da jeg ikke er en praktiserende frisør..hehe..og fine ble de :) Camilla var den som klippet seg mest, hele 5 cm.tok vi av og fin ble hun :D
Små jentene ville ikke gi seg med selv pleien så Tone påførte de en god hjemme laget ansiktsmaske :)

img5425
img5426

Jentene ble så festlige med ansiktsmasker :)

img5428
Camilla og jeg har blitt så gode venner :)

Adrian er en ivrig tilhenger av å sitte på fanget :)

img5431

Kristoffer og Jim Daniel gikk tur med hunden til Tone, Jimmy og han ble ganske sliten etter den, kanskje ikke så rart for han liker ikke regn vær overhode..hehe...Løp og gjemte seg under taket hele tiden.

Men i armkroken til Tone koste han seg :)

img5441

Og jeg koser med Malin pusen til tross for at jeg er allergisk, vanskelig å motså søte dyr altså :)

img5444

Har du klippet noens hår uten og ha kompetanse til det, bare klippe på feelingen og føle at du klipper rett? ;)

Nå er det Sex & The City på Tv, juhuuu...jeg elsker de jentene :)

XOXO Annette ;)


Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits