Denne dagen kunne ikke blitt bedre!

Tjenare grabbar og flickor :)
(I know, jeg er ikke best på svensk, men so what?)

Denne dagen idag kunne rett og slett ikke blitt noe bedre, den startet med at jeg stod opp ganske så tidlig (iallefall til å være meg) kl.10. Mamma hadde nemlig sagt at vi ikke måtte sove bort dagen fordi vi hadde litt å gjøre idag.

Så flink som jeg er stod jeg opp til en grei tid, vi spiste goood frokost, mamma lager alltid gode frokoster. Og så bar det avsted til Strømstad, åååå der er det så utrolig flott når det er fint vær og det var det idag. Vi traff et vennepar av mamma og det ble mye shopping (for mammas del, jeg fant ingen ting..hehe) også endel cafe sitting med kaffe og diverse.

Etter mange timer dro vi hjem og gjorde istand masse god grill mat og tilbehør, vi fikk besøk av to vennepar og vi bare koste oss og skravlet og lo og de dro først nå. Tiden går jammen meg fort i hyggelig selskap:)
Jeg slenger ut bilder senere så dere får se hvor hyggelig vi hadde det :)

Hva har du gjort idag?

n1326817546301682647311

Her i Sverige koser vi oss utrolig masse og jeg sa til mamma idag at her måtte vi dra oftere. Så jeg har bestemt meg for at hvis jeg kjeder meg en helg så skal jeg søren meg ta turen til huset vårt her i Sverige. Her får jeg tid til å koble helt ut, leve livet og ikke tenke på noe som helst, kun meg selv:) Og det er rett og slett herlig :)
Hvor lenge jeg blir er uvist, men jeg kommer nå hjem før jeg begynner på jobb på mandag.

img1600

Idag fikk jeg foresten en skikkelig glad nyhet, og jeg er sprudlende glad, men jeg kommer tilbake til det senere akkurat som med Berlin turen. Jeg har så mye å skrive om nå så jeg får ta det i ulike innlegg, men jeg lover, jeg skal dele denne flotte nyheten med dere :) ****Gledesdanser rundt i ring her som en gal*****

Sprudle klemmer fra Frøken Sprudlete :)

2 speak out loud

Ariel

07.08.2009 kl.00:59

Si hva det er nå! Jeg er så spent! =)=)=)=)

Annette

07.08.2009 kl.12:22

Hihi....jeg har blitt inkalt til et intervju:) Små barn, store gleder..hehe..

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits