Ååååå Har hatt en kjekke dag med Cammo min og Trinemor <3

Hei og hopp :)

Idag har jeg hatt en kjempe flott dag med Camilla, min studie venninne fra Stavanger og Trine. Trine og jeg møtte Camilla i Oslo ikveld og dro på Fridays for å spise og kose oss. Det er så lenge siden jeg har sett Camilla, jeg kan tenke meg det er litt over ett år siden, men er ikke så lett og treffes når vi bor så langt fra hverandre.

Vi koste oss med god mat og unnet oss alle tre dessert..Mmm...Jeg bare elsker dessertene på Fridays. Skravlen gikk og tiden fløy, og det gjør den alltid med Cammo tilstede. Nå gleder jeg meg bare til å besøke henne, håper det ikke blir så lenge til altså.

img0961
Dette bildet er fra jeg var hos henne i februar i fjor. Jeg er kjempe glad i denne nydelige jenta og jeg skulle ønske vi var naboer. Love you honey bunny ♥

img4853
Det var koselig og presentere Trine for Camilla, Trine og jeg har blitt gode venninner, hun er kjempe søt og veldig behagelig å være sammen med ♥ Ps: Sjekk de gode drinkene vi holder i hånden, skikkelig nammis =)

Det ble ikke en heftig bytur denne gangen, men den tar vi igjen siden. Godt å komme hjem til normal tid en gang iblant :)

Håper dere har hatt en kjempe fin lørdag.
Jeg skal legge ut bilder fra jeg var sammen med gullungene og resten av familien senere.

God natta skjønninger =)

kollasj
Denne kollasjen lagde Camilla til meg for noen år siden, er det ikke flott?

Stjernedryss fra Frøken Annettemor =)

2 speak out loud

frkmirjam

23.08.2009 kl.02:06

Koselig!

Annette

23.08.2009 kl.02:07

Jaa =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits