En fin avslutning på dagen =)

Heisann :)

Da jeg kom hjem fra jobben fikk jeg bare mest lyst til å gråte og det var akkurat det jeg gjorde også. Jeg satt meg ned på badet og gråt og gråt i sikkert ti minutter, men så gav det seg.
Jeg gråter egentlig veldig sjeldent med mindre det er noe som plager meg eller jeg blir rørt over noe. Helst vil jeg bare være for meg selv å gråte slik som idag.

Men en stund etter at jeg hadde et lite oppgjør med meg selv ringte Monica til meg og spurte om vi skulle gå en tur. Så hun og Erlend kom og parkerte hos meg og vi gikk en times tur rundt elvebredden.
Åååå...Jeg følte meg så mye bedre etterpå. Det var godt å få være i et hyggelig selskap og de kom inn en tur hvor vi ble sittende og skravel og få med oss sesongens første episode av Hotel Cæsar. Hehe...

Nå er jeg så og si meg selv igjen, sprudlende og blid slik som folk kjenner meg =)

img4602
Utsikt inn mot Drammen sentrum, er det ikke vakkert?

Jeg gleder meg allerede til imorgen, en ny og herlig dag på jobb sammen med søte kollegaer og så skal jeg på min daglige gåtur, det er så mye å se frem til denne uken og jeg gleder meg allerede til helg. Det går så fort =)

Håper dere har hatt en fin start på uken, det har ikke jeg, men jeg vet at resten av uken blir bra :)

Smil til livet, og livet smiler til deg :)

img3885

Lots of kisses, Annette :)

6 speak out loud

Veronica Johnsen

24.08.2009 kl.23:59

Åh så godt å lese innlegget ditt, jeg gråter fryktelig sjelden jeg og. De få gangene det skjer så vet jeg egentlig ikke hvorfor, men det hjelper.. ;)Klutene på bildet er kjøpt på kid, 2 i pk for 15 kr ;)

Annette

25.08.2009 kl.09:18

Tusen takk for hyggelig kommentar. Ja, det hjelper å gråte :)

Monica

25.08.2009 kl.13:13

Uff da vennen min:-) Skjønner at alle har noen dager innimellom som man synes at ting er litt vanskelig og leit. Det var ba at vi gikk en tur da og at du fikk tenkt på noe annet. Du må bare si ifra dersom det er noe. Stor klem

Annette

25.08.2009 kl.16:32

Tusen takk for det Monica. Jeg vet du alltid er der for meg. Det var bra å få gått en tur, det hjalp veldig med et så hyggelig selskap som dere gav meg =)

tina

11.11.2009 kl.21:41

det er helt utrolig at du klarer å holde deg så positiv hele tiden=) det er flott å se=) men hjelper alltid å gråte litt altså, FÅ DET UT! hehe..

Annette

11.11.2009 kl.21:52

tina: Tusen takk, det er veldig hyggelig å høre. Helt enig, det hjelper stort og gråte innimellom, man føler seg så mye bedre etterpå =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits