Hektisk dag + nydelig musikk!

Hei hei folkens =)

Da var jeg kommet hjem etter en veldig hektisk dag.
Det var så koselig å møte Kristin igjen og vi tok oss en kaffe i byen og skravlet og koste oss.
Grrr....merker at høsten er kommet ja, det har begynt å bli litt kjølig på kveldene, så jakkene er funnet frem. Det er heller ikke så lenge til jeg skal finne frem alle mine lekre hatter og luer...åååå det er så mange fine dere:)

Imorgen er det nok en jobb dag og da står jeg foran min ukentlige 11 timers dag. Jeg håper det blir mye å gjøre så tiden går fort.
Trine kommer en tur for å titte litt også så det blir koselig.

Jeg liker godt denne melodien her, går rundt og nynner på den hele tiden denne uken...Jeg syntes det er så koselig nå på kveldene, selv om jeg ikke liker at det blir mørkt så tidlig så liker jeg godt å være hjemme og tenne på kubbelysene mine og drikke en kopp te eller fler...Mmm.....Nå er endelig høsten her, en fantastisk fin årstid spør du meg.

Koser du deg nå i høst?

Masse klemmer til alle sammen!!

img5205

****Frøken Solstråle****

2 speak out loud

Charlene

03.09.2009 kl.16:14

Jaaaa, jeg elsker høsten:D :D

Annette

03.09.2009 kl.21:10

Ååå så bra =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits