Lillelørdag =)

Idag har det jaggu vært hektisk her, etter en lang dag på jobb ble jeg hentet av søsteren min og nevøene mine så kjørte vi rett opp til moren min hvor det ventet fem kattunger. Dere kan tro Filip og Feliks ble forelsket i disse små pelsballene, de lekte med dem, koste og tullet rundt.
De har blitt så store nå, jeg skjønner det er lenge siden jeg har vært hos mamma så nå som jeg endelig har fått bil, må jeg ta turen og hilse på =)
Det vet jeg hun liker så godt =)

Onsdag er jo selveste lillelørdag hvor alle (eller veldig mange) Drammensere drar ut på byen og tar en skikkelig fest. Jeg var ikke en av de siden jeg skal kjempe tidlig på jobb imorgen. Men istedenfor tok jeg turen opp til Trinemor som hadde invitert meg på vafler og brus....nam nam =)
Så jeg satt der et par timer og skravlet og koste oss, hun har fått det såååå fint etter at hun pusset opp og alt av møbler og ting og tang er på plass.
Jeg gleder meg rett og slett til inflyttingsfesten som er rett rundt hjørnet...Jippi =)

img4853
Her koser vi oss med fargerike drinker på et av de lokale utestedene i Holmsbu i sommer, vi har hatt mange gode sommer minner sammen og Trine og jeg har blitt riktig så gode venner, og det er jeg så glad for :)

Til tross for at vi ikke dro på byen idag så fikk vi oss en aldri så liten lillelørdag hjemme hos Trine og det var kjempe kjekt :) Ser frem til mange jentekvelder der med singstar og jentesnakk og det som hører med :)

Tenk nå er det ikke lenge til helg, jeg har kun to jobb dager igjen og så har jeg fri. Det skal bli så herlig, jeg gleder meg som en liten unge, men det gjør jeg jo alltid =) Heheh...

Men nå er det sengen som roper her, jeg hører den savner meg i det fjernet så jeg får vel gå å legge meg, jeg håper jeg får en bedre god natt søvn enn det jeg hadde i går...uff, jeg sov fryktelig dårlig pga. nakke og skuldre som forøvrig er mye mye bedre idag. Hvis jeg rekker imorgen etter jobb blir det et besøk hos min kiropraktor =)

img5970

Ønsker alle skjønne solstråler en riktig så god natt, håper dere får skjønnhetssøvnen deres og mange gode drømmer :)

Mange tusen millioner natta klemmer og stjernedryss =)

****Annettemor****

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits