Imorgen blir en kjekke dag =)

Halloisen :)

Imorgen er det nok en jobbdag, idag fikk vi fire paller med julevarer så det har vært nok å gjøre med å plassere varene på lageret. Tiden frem mot jul går så utrolig fort syntes jeg og vips så er det julekveld i stuen. Ååå...som jeg gleder meg til jul =)

Etter jobb imorgen skal jeg på besøk til min kjære tante som bor litt utenfor Oslo. Jeg skal plukke opp ei venninne også i Oslo så skal vi kose oss hjemme hos tante Bern, det blir så koselig. Jeg trives så godt sammen med tanten min, ikke er det så lenge til vi skal til Berlin sammen. Da skal vi bo i leiligheten hennes som hun og mannen har der nede. Vi skal rocke Berlin så til de grader :) Juhuuuu =)

img5832

Tante Bern og jeg har det alltid gøy sammen, bildet over er fra hennes 40 årsdag. I know, hun holder seg skikkelig bra, man kan ikke se at hun er 40 altså :) Ei skikkelig god jente dette her som =)

img2848
kopi

Etter at jeg ble gammel nok til å dra ut på byen så har tanten min alltid tatt meg med ut på byen og på fester. Jeg har en skikkelig ungdommelig tante skal jeg si dere, hun er kjempe kul og utrolig snill. Og jeg er såååå glad i henne.

Gleder meg både til å se henne imorgen og på fredag og dra på ferie med henne til Berling...Juhuuuu....

Så derfor må jeg nesten komme meg i seng nå så natten går fort og jobb dagen går fort så jeg får dratt opp til henne =)

Sov godt alle nydeligheter der ute, håper dere får en kjempe god natt søvn med mange søte drømmer :)Stjernedryss og natta nuss fra solstrålen Annette =)

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits