Stapp mett, sightseeing og familiekos =)

Neimen god kveld kjære lesere :)

Først av alt vil jeg bare dele denne kjempe fine sangen med dere som jeg hørte på i bilen på vei hjem nå.Idag har jeg hatt en så utrolig koselig dag. Den har jeg tilbragt med tanten min som bor i Lørenskog. Etter jobben plukket jeg opp Hazel og sønnen på Oslo city, så fra å kjøre hele veien fra Østerås, gjennom Røa og Majorstuen og gjennom Oslo sentrum til Oslo city og videre opp igjennom sentrum igjen og gjennom Vålerenga tunnellen og videre oppover mot Lørenskog så fikk jeg meg litt av en sightseeing skal jeg si dere :)

Det er veldig mange som ikke liker å kjøre i Oslo sentrum, dere kan bare gå å legge dere eller kaste førerkortet i søpplen. Jeg mener at har man tatt førerkortet så får man søren meg tørre å kjøre inn til storbyen eller til det store utland.
Men denne jenta er ikke redd skal jeg fortelle dere, da jeg fikk førerkortet dro jeg rett inn til Oslo og kjørte rundt omkring og etter og ha bodd der også så har jeg blitt skikkelig lommekjent, så å kjøre til Tigerstaden er peace of cake =) Nemlig pemmelig =)

img5797

Dere kan tro jeg kunne trille ut av huset til tanten min, hun hadde laget taco som vi alle koste oss med, og til dessert hadde hun laget dne beste eplekaken jeg noensinne har smakt med deilig iskrem til.....Uffameg, ikke er det lørdag en gang. Nå føler jeg meg så opplåst og ufresh at nå er det på tide å få tatt en treningsøkt eller flere i løpet av uken.
Det er noen timer siden vi spiste, men jeg er fortsatt stinn og forferdelig mett....hehe....Men slik er det når man koser seg i hyggelig lag :)

img2845

Vi tre har skravlet og kost oss masse ikveld og jeg misunner Hazel som har skikkelig lang fri nå, helt frem til søndag. Selv har jeg kun to jobbdager igjen før jeg kan ta helg, og det går jo kjempe fort.

Etter og har vært hos Tante Bern tenkte jeg at jeg måtte dra litt mer på sightseeing så jeg kjørte Hazel og sønnen hjem til Mortensrud, og for dere som er kjent i Oslo området så er jo det helt i andre enden av Oslo igjen så idag har jeg virkelig fått med meg så og si hele Oslo, ikke dårlig det skal jeg si dere :)

Nå er jeg kjempe trøtt og skal komme meg i seng, Gudskjelov kan jeg sove et par timer lenger enn normalt, det skal bli herlig.

Nok en ny jobbdag venter imorgen og jeg gleder meg, håper det blir mye å gjøre, da er det så mye kjekkere å jobbe syntes jeg =)

Har dere hatt en fin onsdag?

Tenk det er jo snart helg......Jabadabbadooooooooo...... =)

img3856

Det begynte plutselig å regne da vi dro fra tante.....og her er det et regnebilde fra da jeg var i London i vinter =) Litt uklart, men so what ;)

God natta solstråler!

Natta klemmer fra Annettemor

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits