Ikea here we come =)

Tjenare grabbar =)

Det er utrolig godt  og ha noen korte dager på jobb slik som idag.
Jeg er bare en rask tur hjemmom for å hente noen kåper som jeg skal sende på rens. Jeg ringte de for å høre hva det kostet og hvor lang tid det tok.
Jeg hadde forestilt meg inni mitt super smarte hodet at det bare tok en dag eller to, men når hun sa det tok 1 uke, holdt jeg på å ramle av stolen.
Det var lenge syntes jeg, men hun sa hun skulle klare det til over helgen.
Og det overlever jeg nok altså =)

Jeg skal bare få i meg litt mat så bærer det avsted til Ikea med Kristin. Nå har jeg gledet meg helt siden jeg var hos henne på fredag. Det er så lenge siden jeg har vært på Ikea så dette blir kjekt, man finner jo alltid noe der så da gjør jeg vel det jeg også :) Hihi.....

Har noen vært på Ikea nylig? Og hva kjøpte dere?

Det er blitt utrolig kaldt ute og da jeg stod opp idag morges viste gradestokken inne 15,8...hehe....jeg skjønte fort at nå er det på tide å sette på varmen...Brrrr....kaldt!

Jeg måtte ta på meg en tykkere jakke idag, til og med tynne votter hadde jeg på meg, så jeg manglet bare hatten..

img3063

Det er snart på sin plass å finne frem alle de lekre hattene og luene jeg har her hjemme, åååå det er såå mange fine og jeg har skikkelig hatte dilla :)

Håper dere får en kjempe fin ettermiddag og kveld i dette fantastiske høstværet.

Kos dere med denne kjempe tøffe låten til Pink...Kul dame =)Høstnusser fra Frøken HatteFryd =)

2 speak out loud

frkmirjam

01.10.2009 kl.16:19

Jeg var der i går. :) Kjøpte masse ting til de nye rommet mitt, blant annet et teppe, ny lampe, sengetøy, søppelbøtte, skittentøyskurv, pynteputer, gardinstang osv.

Silje Lien - Designbloggen

01.10.2009 kl.16:53

Nja, nylig og nylig;P Var der for en måneds tid siden, og da kjøpte jeg masse møbler til neglestudioet mitt:)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits