Brunost er en fin gave...hihi

Når familien min på moren min sin side er ute og reiser og skal besøke venner og familie, pleier vi alltid til å ta med brunost. Familien min på Filippinene elsker brunosten som vi har i Norge og dere kan tro vi fyller koffertene våres med mange brunoster.

brunost5rl

Nå som vi er i Berlin og besøker barndomsvenner av oss, så har vi også tatt med masse brunoster. Både moren min og tanten min har handlet inn brunoster, min oppgave var og ta vare på to stk. og levere de, men dumme meg har selvfølgelig klart å glemme de to ganger. Uffameg.....Får håpe jeg husker dem imorgen når vi skal på sightseeing med vennenne våres.

Hva har dere gjort idag da?

Nå sitter vi alle fire i stuen her og sløver med vin glass i hånden og skravlingen går i ett her..hehe...Jeg merker at jeg er sliten og trøtt, har ikke blitt mye søvn så nå skal det bli utrolig godt å legge seg altså :)

Sov godt og drøm søtt skjønninger =)
Gleder meg til en ny og spennende dag i Berlin imorgen =)

img6040

I`m off to bed, Lots of kisses, Annette ♥

4 speak out loud

Rita

16.10.2009 kl.18:49

kos deg snuppa!! :)

Annette

16.10.2009 kl.22:37

Rita:Tusen takk for det =)

Tonje K

17.10.2009 kl.13:41

Haha! Så morsom gave :-)

Annette

17.10.2009 kl.16:14

Tonje K:Ikke så veldig morsom, men veldig god iallefall, familien min i utlandet elsker brunosten =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits