Gleder du deg til snøen kommer?

Da jeg gikk hjem fra jobben idag så tenkte jeg at nå er det nok ikke lenge til snøen kommer. Jeg rett og slett elsker snøen og vinteren. Syntes det er en fantastisk årstid. Da kan jeg gå på ski, kjøre slalom, være ute og leke og lage snø engler.

Jeg håper snøen kommer snart, det er så koselig, da blir det litt lysere å gå til toget på morningen og det liker jeg.
Jeg vet det er mange der ute som klager og syter over at de ikke liker snø, da har dere ingen ting her i Norge å gjøre..hehe...hardt og brutalt :D

vinter

Er ikke disse bildene bare vakre da dere? Jo mer snø, jo bedre...Men det jeg ikke liker med snøen (det er faktisk en ting) og det er å kjøre bil når det bugner over i veiene, da må hodet mitt holdes ganske kaldt :)

vinter2

I vinter skal jeg gjøre et tappert forsøk på å gå mer på ski og kjøre mer på ski enn jeg har gjort før, jeg liker det jo så godt, så nå må jeg bare få satt av tid til det.

Gleder du deg til snøen kommer?

Bare èn jobb dag igjen og så er det helg. Gleder meg kjempe masse.

Ha en fin kveld da folkens

Hugs and kisses, Annettemor =)

One speaks out loud

frkmirjam

29.10.2009 kl.21:31

Nei, absolutt ikke!

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits