Middag, kino og bytur =) Mye å glede seg til :)

Hei hei folkens :)

Guriland, idag sov jeg fryktelig lenge, jeg hadde ingen intensjon om å sove så lenge idag. Klokken slo jo nesten 12 da jeg våknet av meg selv og var helt fortomlet over hva klokken var. Hehe..
Jaja, jeg liker jo å sove lenge, men til en viss grad da...

Ikveld kommer moren min på middag, tenkte jeg skulle lage noe kjempe godt som jeg håper hun vil like:) Men før hun kommer og middagen kan lages, må jeg shine litt her hjemme. Alt fra rydding, til tørking av støv og vasking av bad og gulver.

vasking

Det er viktig at det er strøkent når mamma kommer på besøk :)
Etter middag og kos hjemme hos meg skal vi på kino. Jeg gleder meg kjempe masse. Jeg syntes det er så kjekt å dra på kino.
Idag er det forøvrig den store kino dagen og halv pris på alle kino billettene :) Det er jo et skikkelig bra tilbud da, så jeg vil tro det kommer til å være ganske så fullt i salene.

Noen flere som skal på kino ikveld?

img6126
Meg og moren min ♥

Etter kinoen skal jeg og noen venninner mest sannsynlig ut, jeg håper jeg klarer å overtale dem til å dra ut i Oslo for jeg er ikke særlig keen på Drammen. Hehe...Der er det ike så lenge siden jeg var ute.

Nei, nå får jeg ta meg selv i nakken..klokken er jo så masse, men først er frokost tid:) Jeg er sååååå sulten :)

Lørdags klemmer og halloween klemmer til dere nydelige lesere =)

2 speak out loud

Anette

31.10.2009 kl.13:01

Høres ut som du kommer til å få en fin dag. Selv skal jeg i 50-årsdag til en kollega. Blir nok koselig det! :-) Men du... er ikke den store kinodagen neste helg? De sier 7. november på reklamen. Uansett, kos deg! Klem

Annette

31.10.2009 kl.13:27

Anette:Det er så kjekt med bursdagslag, da må du kose deg:) Og ja, joda, kinodagen er neste helg..hehe...jeg var sikker på at det var idag jeg :) Kino blir det uansett.

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits