Jeg er så glad i barn jeg :)

Heisann hoppsann :)

Hur er leget idag da?
Jeg har de siste ukene vært så heldig og blitt hentet på jobb, men idag tok jeg buss og tog hjem. Gjett hvem som satt og blomstret på Lysaker Stasjon i 50 minutter og brukte til sammen to timer hjem? Jepp, det er meg det....men nå er det utrolig godt å være hjemme. Og jeg kan sove lenge imorgen siden jeg skal være ufrivillig hjemme imorgen!

Jeg er sinnsykt glad i barn og er veldig glad i og passe de små rundt meg. Barnelatter er noe av det flotteste du kan høre, det varmer skikkelig godt når man ser et barn er kjempe fornøyd og bare ler og koser seg.

Jeg kjenner noen småtasser både i familien og venner :)

img5019
Feliks er min yngste nevø og er virkelig en hjerte knuser. Vi storkoser oss masse :)

img2669
Filip er min andre hjerteknuser av en nevø. Han og jeg har det virkelig kjekt sammen når vi er alene. Det er så morsomt å føre en samtale med han for han kommer med så mange gullkorn jeg bare smiler av :)

dsc04977
Kaja er datteren til ei venninne av meg, hun er skikkelig nydelig. Er halvt norsk og halvt australsk så det blir mye engelsk snakk mellom Kaja og meg, nydelig jente :)

idaemilin
Ida Emilin er datteren til stesøsteren min. Et mer blidt og nydelig vesen skal du lete lenge etter. Hun har de skjønneste dådyr øynene på jord, ja, dere kan jo se det:) Nydelig ikke sant?

(Noen av de jeg har kost meg sammen med)

Er du glad i barn?
Er du ofte barnevakt?

Min familie og mine venner vet at de alltid kan spørre meg om barnepass, jeg stiller alltid opp så lenge jeg kan. Jeg elsker barn og storkoser meg i deres selskap.
Det er mange som sier til meg at det er rart at jeg ikke har barn. Ikke så rart når jeg ikke har funnet mannen i mitt liv. Heller er det ikke noe hast for meg og få barn, og jeg har lært av et familie medlem og finne en kjekke mann slik at det blir pene barn..Hehe....Så da må jeg jo det...*ler*

Håper dere har en kjempe fin kveld enten om du er alene eller med dine barn eller noen du er glad i :)

Mange solstråler fra barneelskeren Annettemor

2 speak out loud

fru Lyng

17.11.2009 kl.22:45

mmmm...ja. Digger barn. Og kunne ikke tenkt et liv uten de jeg har.

Selv om det høres veldig klisje ut, er det først når en får barn livet virkelig får mening. det er når en får barn en virkelig erfarer hva ekte kjærlighet er.

Og det er når en får barn, en virkelig føler seg elsket

Så jeg koser meg hver eneste dag med mine 2 små gull.

Ha en flotters kveld;)

Annette

17.11.2009 kl.22:51

fru Lyng:Da kan jeg iallefall glede meg til den dagen jeg får barn. Det er de som gir livet mening. Jeg kan tenke meg du storkoser deg, de er jo så søte =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits