I`m soooo dying for a Blackberry =)

God morgen skjønninger :)

Jeg kom over IDA WULF sin blogg og så raskt at hun har en konkurranse gående hvor du kan vinne en Blackberry. Jeg har jo gått i hele høst og ønsket meg denne super lekre telefonen :)

blackberry

Hvis du vil vinne en Blackberry Curve 8520, den samme som jeg har, er alt du trenger å gjøre å lime inn denne teksten på bloggen din:

På idawulff.com kan du nå vinne en Blackberry Curve 8520 levert av Trigcom. Alt man trenger å gjøre for å delta er å legge ut denne teksten på bloggen sin! Konkurransen avsluttes 1. desember, og man kan delta helt fram til det.

Jeg vil vinne Blackberry fordi jeg ønsker meg en telefon som har mail og nett lett tilgjengelig. Det sies at telefonen er kåret til et av de beste mail telefonene, så da må den jo bare være det.
Så hvis jeg hadde fått den eller vunnet denne til jul ville jeg blitt sprudlende glad slik som alle kjenner meg =) Juhuuuuu....

Hvis du er nysgjerrig på hva slags finesser Blackberry har kan du klkke deg inn på TRIGCOM å lese om alt sammen der.

Hvis du også ønsker å delta i konkurransen så kan du klikke deg inn på IDA WULF sin blogg for å lese mer om konkurranse reglene =)

Ønsker alle en kanon fin dag, jeg lever i håpet om å vinne en Blackberry =) YAY =)

Solstråler fra Annette ;)

2 speak out loud

Elin

19.11.2009 kl.10:31

Lykke til :)

Annette

19.11.2009 kl.10:32

Elin:Tusen takk :)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits