Overaskelses selskap =)

Hei og hopp folkens =)

Idag har jeg ordnet styret her hjemme for moren min har nemlig bursdag idag. Og jeg og resten av familien min tenkte og overaske henne med et skikkelig selskap. Så jeg har stått på kjøkkenet i hele dag og laget mat og bakt massevis av kaker.

Mamma ble kjempe overasket og utrolig glad for hele selskapet og ikke minst gavene hun fikk, så dette var virkelig et vellykket selskap.
Det blir mye å rydde og vaske opp, men det er det verdt og jeg koser meg med det :)

mamma bursdag

Det er så morro å se folk bli glade, den største gleden er jo å glede andre og det ligger noe i det ordtaket. Det er så koselig å samle familien syntes jeg, og på moren min sin side har dette vært første gangen vi har samlet oss alle sammen hos meg siden jeg flyttet hit hvor jeg bor nå. Og det er tre år siden, så dere skjønner kanskje at det var på tide ;)

Hva har dere tilbragt denne torsdagen med?

Imorgen er det bare noen timer på jobb og så er det helg, jeg gleder meg masse, selv om jeg nå har hatt ufrivillig fri i to dager skal det jaggu bli godt med helg likevel..hehe....
Helgen skal tilbringes med gode venner og julebord med den ene jobben min, gleder meg veldig mye =)

Flere som skal på julebord i helgen?

Jeg tror det er lalletid på denne frøkenen, hodepinen har sneket seg innpå meg og greit og få noen timer søvn slik at jeg er frisk og opplagt til imorgen :)

Ny dag og nye muligheter :)

Ha en riktig så god natt da skjønninger der ute :)

img6547

God natta alle sammen!

Lots of kisses, Annette ♥

2 speak out loud

Monica

20.11.2009 kl.09:51

Dette så kjempe koselig ut. Du er så flink, fikser og ordner til moren din. Regner med at hun ble kjempe glad og overrasket. Kjempe flink er du:-)

Annette

20.11.2009 kl.22:04

Monica:Aaaww...tusen takk Monica, det var koselig skrevet :)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits