Takk Gud for at du er til!

Riktig god fredag alle sammen =)

Jeg har bare så lyst til i dette innlegget og takke Gud for at min kjempe gode venninne Monica er til. Jeg har utrolig mange gode venner ved min side og alle er unike på hver sin måte og jeg er kjempe glad i alle sammen. Men idag er det akkurat Monica jeg har lyst til å takke for at er til i min hverdag.

Jeg har opp igjennom årene mine gjort ulike handlinger, noen vil si dem er bra, andre vil si dem er dårlig, mens resten vil være likegyldige, men Monica, hun backer meg opp uansett hun, det finnes ikke et fordomsfullt ord i den jenta og hun tar meg akkurat slik jeg er og handlingene mine de støtter hun alltid. Hvis jeg spør henne om meningen min så vil hun alltid støtte meg likevel, hun vrir det alltid til noe positivt og det syntes jeg er så bra med henne. Det er mange som burde lære av henne, kanskje burde hun begynne med et opplærings kurs/program for hvordan man ikke skal ha fordomsfulle motiver? (Det er kanskje noe å tenke på søtis?knis knis)

img6478
Se da dere, det er ikke en eneste ond eller negativ tanke med denne jenta, dere ser det ikke sant?

Faktisk så skal jeg til henne og hennes bedre halvdel ikveld og jeg gleder meg masse. Stundene hjemme hos de er alltid så koselige, jeg føler meg virkelig hjemme der.
Og jeg skulle faktisk ønske at 1.søndag i advent hadde vært, for Monica pynter og gjør det så koselig til jul.

Hva skal du gjøre på denne herlige fredagskvelden?

Ønsker alle dere skjønne solstråler en fantastisk fin helg.

Vi blogges før dere aner!

Solstråler fra Frøken moi =)

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits