Julegrantenning :)

Idag har jeg vært i barnehagen til Feliks gullet og hatt julegrantenning. Det ble servert pølser, gløgg og pepperkaker og vi storkoste oss ute i kulden, hørte til vakker barnesang og så julegranen ble tent. Utrolig koselig og veldig stemningsfullt.

img6996
img6992

Har du vært med på julegrantenning idag eller i helgen som var?

Det er så koselig og stas og være sammen med både Filip og Feliks og idag var jeg hjemme hos dem på middag og kos, Feliks elsker og bli lest for og satt seg faktisk frivillig inn i armkroken til tante og ble lest for, det likte han godt. Og det er slike øyeblikk som varmer tante hjerter :)

Idag hadde jeg store planer om å se Lipstick Jungle, men det er vist dobbel episode av Akutten (til min store skuffelse) så derfor utgår Lisptick Jungle....Arg...det kan jeg ikke si meg helt fornøyd med. Heldigvis sender de Sex og Singelliv, jeg får prøve å holde meg våken til da, iallefall slik at jeg får med meg èn episode :)

Jeg håper dere har hatt en fin start på uken og at resten blir kjempe fin og vips så er det plutselig helg igjen. Dagene går så fort, de bare flyr avgårde, herlig =)

hst med filip og feliks og diverse

//Annette

3 speak out loud

frkmirjam

30.11.2009 kl.22:51

Det var jeg på i går. :)

Lena Svindland

30.11.2009 kl.23:28

Det så skikkelig koselig ut med julegrantenning! Skulle ønske jeg hadde hatt tid til det i disse dager. Her på Nesodden var det mye liv i går med julemesse og julegrantenning.

Nei, jeg har desverre ikke fått gått på en.

Hvilke jobber er det du søker på da?

Annette

01.12.2009 kl.19:43

Lena Svindland: Ja, det var så koselig med julegrantenning :) Hva slags jobber jeg søker etter har jeg sendt deg per mail :)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits