Gullungene har inntatt tantes hjem =)

Hey hey =)

Endelig helg og det er så sykt digg å tenke på. Og ikke nok med det så har jeg fri helg. Hvor ofte har jeg fri i desember liksom? Det er veldig sjeldent, men i år har jeg virkelig vært heldig å fått drømmevakter til tusen....juhuuu...

Etter jobben idag hentet jeg gullungene (Filip og Feliks, mine skjønne nevøer) de skal være her i helgen. Vi skal bake pepperkaker og bare kose oss. Det er en stund siden dem har vært hos meg så nå var det jammen meg på tide.

Dem sover søtt nå på barnerommet og hoster annenhver gang..hehe..uff....Både Filip og Feliks har en tendens til å hoste ganske ofte, men det går nå over tenker jeg. Hostesaften er klar iallefall om det blir skikkelig hoste anfall der inne.

Etter at Feliks hadde lagt seg, satt Filip og jeg og koste oss med tegning og fargelegging. Filip er utrolig glad i å tegne og har blitt så flink =)

img7033

Da jeg var i London tidligere i år var jeg på den gigantiske leketøysbutikken Hamleys hvor jeg kjøpte noen pakker med forskjellige magiske farge stifter, dem er utrolig stlige og er vel et must når man drar til London og besøker Hamleys. Dem er veldig populære.
Nå driver jeg og små planlegger en tur til dit, det er jo tross alt min favoritt by nummer 1 og jeg prøver å dra dit en gang i året :)

hamleys    hamleys


Jeg anbefaler alle som har barn i familien til å kjøpe disse, dem er så fine å bruke og gøy for barna =)

Filip tegnet litt forskjellig blant annet dette..

img7034

Er ikke gullungen til tante bare kjempe flink ;)

Ikke lenge til det er loppekassen på meg, jeg sitter her og gjesper og prøver å holde øynene oppe. Vært oppe kl.6 idag tar skikkelig på, denne frøkenen er ikke vandt til å stå opp kl.6 på morningen, da pleier jeg jo å sove.

Jeg fikk forøvrig det søteste julekortet i posten idag av min kjære Cammo, ååååå som jeg savner henne. Gleder meg til jeg ser henne igjen, forhåpentligvis snart =)
Miss you Big Time sweety =)

n62368051034582471691

Ønsker dere en velsignet helg, håper den blir fin og at dere har masse godt i vente denne helgen =)

Stjernedryss fra Frøken Fryd!
4 speak out loud

rockprinsessan

11.12.2009 kl.23:29

Så fin header du har :)

Annette

11.12.2009 kl.23:32

rockprinsessan:Tusen takk, jeg er veldig fornøyd med den selv :) Har fått ei til å lage den =)

Katrine

12.12.2009 kl.20:29

SV: Ahhh, det er koslig :D Bruker ikke å bake pepperkaker vi, men det er en deilig lukt som brer seg i huset når det bakes pepperkaker :D

Katrine

12.12.2009 kl.20:31

SV: Ja, jeg å ønsker det - men jeg har det heldigvis på DVD ;D

Jeg ser egentlig ikke så mye på jul i tøyengata jeg da... Men skjønner på på en måte at du får et forhold til det når broren din er med :)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits