Baby we can do it all night ;)

God dagen folkens :)

Nå er det 3.juledag og det er dagen hvor jeg har mitt årlige juleselskap med gode venner. Dem kommer festkledde og glade (forhåpentligvis..hehe) ikveld og nyter maten jeg har forberedt og laget i flere timer :)

Hvert år serverer jeg 3-retter med blant annet kalkun til hovedrett og riskrem til dessert. Det er så koselig og arrangere slike selskaper og samle venner i julen.

Igår dekket jeg det lekreste bordet jeg noen sinne har dekket tror jeg, bilder skal jeg dele med dere siden :) Men jeg kan si at jeg ble ganske så fornøyd når jeg ble ferdig =)

Her er et par andre bord dekkinger jeg har stelt istand tidligere.


Denne sjøgrønne bord dekkingen hadde jeg på 17.mai for noen år siden. Jeg elsker den fargen.


Her dekket jeg opp til en koselig middag med venner en  gang i fjor.

Jeg kan fortelle at bordet ikveld går i gull, sølv og kremfarget :)

Liker du å stelle istand selskaper og dekke bord?

Jeg får komme igang med skrelling av poteter og gulrøtter og alt annet som må ordnes. Kalkunen skal jo snart i ovnen også :) Åååå..jeg er sulten nå liksom :)

Ikveld blir det høy party faktor...hehe...eller iallefall et hyggelig selskap med god mat, drikke, gode venner og god musikk :)

Denne sangen går igjen og igjen i hodet mitt =)

Baby we can do it we can do it all night..............Ønsker dere en kjempe fin 3.juledag og en velsignet søndag =)Juleklemmer fra Frøken Fryd =)


Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits