Nyttårsfeiring this evening to come =)

Heisann :)

Dette er dagen....dagen hvor mange bruker flere timer på å gjøre seg klare foran speilet for å være festfin til kveldens nyttårfeiring.

Jeg skal straks pakke sakene mine og ta med meg skiene å reise til Oslo, jeg skal nemlig feire nyttår der ikveld og imorgen skal vi gå på ski, jeg gleder meg som en liten unge. Jeg har ikke gått på ski på sikkert tre år så for noen vil nok det bli et vakkert syn..Hehe...

Hva skal dere spise ikveld?

Vanligvis har man kalkun, men jeg skal spise pinnekjøtt, og gjett om jeg gleder meg, jeg har ikke spist pinnekjøtt i år så jeg ser veldig frem til det :)

Hvor skal dere feire?

Her kommer noen tidligere nyttårsbilder....


Dette er fra i fjor.

                                 
                           Nyttårsmilet fra 2008


Nyttårsaften i 2007

Mange setter seg også nyttårsforsetter, jeg har også brukt å gjøre det, men i år skal jeg ikke ha noen forsetter. Jeg klarer jo ikke å holde dem likevel.

Hva er deres nyttårforsetter?

Jeg har lenge vurdert om jeg skal slette facebook profilen min, jeg er jo ikke der så ofte lenger etter at jeg har begynt å blogge, så er godt mulig jeg gjør det. Eller om jeg bare skal elliminiere endel av facebook venenne mine som jeg ikke lenger har noe kontakt med.

Tenk nå sitter mange i familien og feirer nyttår i hvert sitt land og på forskjellige tidspunkter..Jeg har familie rundt omkring i verden og kan tenke meg de stor koser seg på denne dagen.

I wish all my family and friends a mesmerizing new years eve celebration ♥

Håper alle får en flott nyttårsfeiring, det er jeg sikker på at jeg får :)

Jeg ser virkelig frem til å starte et nytt år, 2010 har jo som jeg har skrevet tidligere store planer for denne frøkenen ;)
One speaks out loud

Charlene

01.01.2010 kl.13:11

hehe, skal droppe alt usunt jeg:P Klarer meg vel en dag tenker jeg.. :P

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits