Knall start på 2010 =)

Hei hei og riktig godt nytt år til dere alle =)

Jeg har hatt en fantastisk nyttårsfeiring. Den ble litt annerledes enn jeg hadde tenkt, men fytti så bra den ble. Broren min og jeg tok turen til tanten min og feiret nyttår der, det var utrolig hyggelig og veldig avslappende.
Det har jo vært endel festligheter i julen så en rolig nyttårsfeiring var jeg kjempe glad for.

Se så koselig bord tanten min hadde dekket.

Tanten min hadde disket opp med pinnekjøtt og det som hører med. Det passet jo meg ganske bra for jeg har jo ikke spist pinnekjøtt i 2009 og det er jo så godt.

Vi satt mange timer tilbords og bare koste oss med nydelig mat og masse god drikke til. Jeg er ingen spesiell fan av akevit så det stod jeg fint over:)Klokken gikk jo så fort så det var plutselig på sin plass og få på seg ytterklær og gå ut å se på alle de fine rakettene. Nå er det jo ulovlig med raketter, men jeg så flere som hadde ulovlige raketter. Fy skam dere!Kanskje ikke det flotteste bildet med raketter, men jeg syntes det var så fint med snøen så det ble dette bildet..hehe.

Broren min og jeg var thrilled over det nye året.....Juhuuuu...vi er ganske fornøyde kan man si..hehe....Vi må jo alltid gjøre oss til...det er vårt varemerket det...*ler* Litt ironi har da aldri skadet.

Etter en stund ute i kulden måtte det jo skåles i champagne, nam nam.....Skååål for det nye året! Tord er iallefall veldig fornøyd..hehe

Etter og ha kost oss i mange timer og hatt det hyggelig i hverandres selskap ble ikke jeg gammel, så jeg tok kvelden mens de andre fortsatte og skravle og ha det morro.

Da jeg våknet opp 1.nyttårsdag var jeg frisk og opplagt og klar til å ta skiene fatt, men før det ventet nok et herre måltid. (Jeg vet det blir mye matprat altså, men det har tross alt vært jul og mat er en stor del av den..hehe)Jeg husker ikke hvilken blogger som har skrevet det, men jeg siterer: "Du vet du er en blogger når du tar bildet av maten din" Hehe...og det er sant det, vi bloggere er fæl på å ta bilder av litt av hvert. Det er et blogg fenomen ;)

Tanten min og jeg har lenge snakket om og gå på langrenn sammen, jeg har ikke gått på langrenn på sikkert tre år og jeg har jo kjempe gode ski som jeg fikk for noen år siden og jeg er jo veldig glad i å gå på ski.

Så vi tok på oss ski klærne og dro til det flotteste ski terrenget som passet utmerket for tanten min og meg. I og med at hun bare har gått på ski et par ganger og er filippinsk, tenkte vi at det var greit og ta et ganske så flatt terreng.Se, hun ser jo ganske så proff ut eller hur? Hihi...Vi møtte på mange ski gåere som backet opp og motiverte tanten min, jeg syntes hun var kjempe flink jeg til å være ganske nybegynneraktig. Et sted må man jo begynne.
Vi gikk en 2 timer lang tur og jeg gleder meg allerede til neste gang som muligens blir på søndag.
Jeg har virkelig fått smaken på langrenn og det er jo mye lettere å gå med noen som verken er flinkere eller dårligere enn deg selv. Så tanten min er en perfekt langrenn partner.Det var også perfekt ski føret, det kunne ikke vært bedre :)
Denne nyttårsdagen har vært helt topp og jeg har virkelig fått en knall start på 2010! Livet er herlig dere =)

Hvordan var nyttårsfeiringen din?
Ble det langrenn på noen idag?

Det ble sent idag, nå er det loppekassen som gjelder for denne frøkenen. Jeg har tusen ting som skal ordnes her hjemme imorgen alt fra rydding, til vasking og endel papirarbeid.
Kanskje det muligens blir en tur ut også ;) Hihi.....

Håper dere har hatt en like bra start på året som det jeg har hatt :) Jeg kunne ikke fått en bedre start!

God natta da solstråler!

Frøken Fryd is off to bed, Lots of kisses ♥


3 speak out loud

<3 Hanne

02.01.2010 kl.13:52

haha, takk for komentaren! men di header er finere! myye finere! <33

hannah F.J

02.01.2010 kl.14:02

Takk for kommentar.. Utrolig fin blogg du har ! <<3

Haannah

Annette

02.01.2010 kl.14:48

Tusen takk jenter, koselig at dere syntes det =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits