Jeg føler meg så heldig.....


Som har så utrolig snille og gode venner rundt meg, uten dem er jeg fortapt, det er sikkert og visst. Ikveld har Trine og jeg besøkt Monica og Erlend og vi har kost oss med nydelig middag som Monica har laget, og vi har sett Det store korslaget og skravlet, ledd og bare kost oss.

Vi kom til og med i snakk om litt healing og ånder og slikt og da kom det plutselig frem at Monica fikk noen Gudinne kort i bursdagsgave for noen år siden. Og det vekket jo stor interesse for både Trine og meg i og med at vi har ei venninne som nesten lever av det.

Så da tok jeg kortene fatt og la noen kort for jentene mine, og det er utrolig hvor morro det er når det stemmer, noe de fleste kortene gjorde. Kjempe morro =)

Etter vi hadde sett korslaget la de kort på meg, det var også morro, så nå er det på tide å våkne opp for jeg har fått noe a-l-a samme kort før. På tide å ta hintet da...*ler*Slik var kortstokkens utseendet. De var på engelsk, med både en engelsk bok og dansk bok til så vi oversatte som bare det..hehe...

Og dette var kortene jeg fikk opp....Nå gleder jeg meg til å treffes på neste jente kveld og da får vi håpe at Elin får kommet også. Det er så kjekt med jente kvelder, de må man nesten ha oftere, så det får vi prøve og bli flinkere til.

Her er søthjertene mine jeg var med ikveld, men bilde er tatt da vi var på Holmsbu i sommer =)Jeg vil takke alle mine søte venner for at dere er mine venner, jeg setter kjempe stor pris på dere =) Man kan ikke få sagt det nok, men jeg sier det nok veldig sjeldent, så benytter sjansen nå =)

Utrolig glad i dere alle mine nydeligheter av venner jeg har =)Nå skal jeg ha litt kvalitetstid med meg selv før jeg hopper til sengs, tror jeg skal nyte nydelig musikk som er balsam for sjelen, nemlig musikk fra Hans Zimmer =)

Håper dere har hatt en nydelig start på denne helgen =)

**********Slengkyss**********


7 speak out loud

Ingeborg Holden

23.01.2010 kl.00:13

Det er den også :-)

Lotte Andersen

23.01.2010 kl.00:34

wow, for en utrolig fin header du har :)

Lise

23.01.2010 kl.08:07

Ja, det er kjempeflott, og samtidig veldig praktisk :) Bare å løfte vekk fatet om man må bruke hele bordet eller man skal vaske osv. Hvilken butikk jobber du i? :)

Monica

23.01.2010 kl.10:24

Takk for en hyggelig kveld, var virkelig koselig. Artig å bli spådd. Igjen må bare si at de nye bildene dine er så fine. Og glad jeg har deg som venn :-) Stor klem

Annette

23.01.2010 kl.11:31

Monica:Det var sååå koselig og samles, gleder meg til neste gang igjen =) Så hyggelig at du liker de nye bildene, jeg er utrolig fornøyd selv, blir liksom litt annet med litt rammer og slikt =) Klem

Annette

23.01.2010 kl.11:33

Lotte Andersen:Aaawww..tusen takk, så utrolig hyggelig at du syntes det.

frkmirjam

23.01.2010 kl.11:36

sv: Ja, det syns jeg også og takk for det.

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits