Gårsdagens vellykkede kveld og dagens innholdsrike dag!?!

God søndag kjære lesere!

Igår hadde jeg en kjempe koselig og vellykket kveld. Jeg var som jeg har skrevet tidligere på jentebursdag hos kusinen min og det var utrolig koselig. Skravlen gikk og latteren satt løst. Det var kjempe god mat som kusinen min og mannen hadde laget, masse forskjellige tapas retter.
Jeg er mett enda liksom....utrolig mange gode kaker var det også...nam nam =)Her er halvparten av jentene, jeg hadde helt glemt bort at jeg hadde med meg kamera så jeg glemte helt og ta bilde da alle var tilbords. Resten av gjengen var og hentet kakene =)Her er jeg med min søster og barndomsvenninnen hennes Gro =)

Idag har jeg store planer om å gjøre drastiske endringer her hjemme...hehe....det står nemlig vasking og rydding på agendaen og innimellom det eller når jeg er ferdig har jeg også store planer som jeg tenker å gjennomføre :)

Jeg bare MÅ få gjort noe!

Ryggen er så som så, jeg hadde en forferdelig vond dag på dagen igår, den er litt bedre idag, men ikke best så jeg får gjøre det jeg får gjort =) Jepp jepp =)

Hva skal dere på denne søndagen?

Jeg trenger litt god musikk når jeg skal sette igang her.Jeg elsker den sangen og musikk videoen er bare helt sinnsyk rååå =) Vad tycks?

Time to get busy =)Ha en velsignet søndag solstrålene mine =)

Vi blogges!

3 speak out loud

Katrine

24.01.2010 kl.14:02

SV: Jeg siterer bare Solan Gundersen fra Flåklypa jeg : "Arbeidslyst treng deg på - for her skal du motstand finne !".

Ja, det går an å være såå daff. Men, det er vell derfor vi har helg - for å daffe litt.. Slappe av etter en travel uke ?

Katrine

24.01.2010 kl.14:32

SV: Ja, jeg må ha en daff dag eller to innimellom.. Så benytter ofte helgene til det :) Uffda, hva har du gjort ryggen din da ? Hørtes ikke bra ut ! Du får ha god bedring :)

Ja, smårydding fører somregel til mer rydding og vasking har jeg erfart :) Allefall hos meg ;D

Katrine

24.01.2010 kl.15:22

SV: Uffda.. Hørtes ikke godt ut ! Typsik å gjøre slike ting - jeg er en mester på sånt... Passer liksom aldri :P *ler*

Vell, jeg vet ikke om det er så sundt å kjede seg jeg.... Men har stor tro på att en god latter forlenger livet :D

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits