Begravelse, innkjøp og hyttetuuuuur =)

God kveld kjære bloggere og lesere!

Idag har jeg vært i begravelse og det var en utrolig vakker begravelse. Jeg sang solo og jeg følte det gikk så der selvom alle skrøt og syntes det var vakkert, føler jeg meg ikke helt overbevist, men pytt pytt.
Det vakreste var da min stesøster sa flotte ord i kirken om pappaen sin, tårene trillet og trillet og det var virkelig flott og tøft gjort av henne. Og jeg er så stolt av å være hennes stesøster.
Kirken var stappet full av mennesker, venner og kollegaer og familie, jeg fikk en litt sånn film følelse når marine soldater blir begravd, veldig flott var det. Han var en høyt respektert mann.

Etter kirken møttes vi i Frimuerlosjen og hadde en samling med snitter og slikt, veldig koselig og samles etterpå og jeg fikk muligheten til å skrive noen avskjeds ord i kondolanse boken.

Selvom jeg ikke kjente Arnulf så veldig godt, likte jeg hans tilstede værelse og humor, og de få samtalene vi hadde sammen i selskaper vi har vært på sitter godt. Han var en flott mann på mange måter og godt likt av alle.

Englene tar vare på han nå.Etter vi hadde vært på samling i Frimuerlosjen dro søsteren min og jeg på kles innkjøp i Horten, wow dere kan glede dere til våren og sommeren for det kommer såååå masse lekkert.
De hadde også endel klær som man kan bruke nå og denne fikk jeg meg, fytti den var så lekker og skikkelig min stil.Og legg merke til de flotte sten detaljene, paljetter og strass, me like alot =)Jeg har en så snill søster assa, så nå gleder jeg meg til å bruke den, kanskje på festen jeg driver og planlegger.

Jeg har også vært hos moren min idag og hentet nøkler til huset vårt i Sverige, for jeg skal nemlig dit i helgen. Imorgen tar jeg med meg BI gjengen og vi kommer nok til å få en fantastisk helg, jeg gleder meg kjempe masse =) Jeg er klar for å lage minner =)

Hva skal dere i helgen?

Nå er det pakking på agendaen, jeg får sette over en klesvask og slikt før lalle tid, imorgen skal jeg sove leeenge. Digg =)Ciao =)

6 speak out loud

tina baardseth

04.02.2010 kl.22:15

har ikke lagt planer enda :-) litt deilig

Annette

04.02.2010 kl.22:19

tina baardseth:Det er kjekt og ta ting på sparket og gjøre impulsive ting =)

Sanne

04.02.2010 kl.22:30

huff.. det er alltid trist med begravelser...

Du får ha en god tur over til det store utland da! :)

Annette

04.02.2010 kl.22:36

Sanne:Ja, det er veldig trist.

Tusen takk, og riktig så god helg til deg også =)

Ingrid Svendsen

05.02.2010 kl.10:23

Så flott at du sang!!! Det var sikkert nydelig å høre på, ellers hadde de jo aldri latt deg synge!!?? Sant? ;O)

Begravelse vil alltid være trist, men kan være litt fint også <3

Ha en kjempfin helg, kos deg masse <3

Annette

05.02.2010 kl.10:26

Ingrid Svendsen:Tusen takk =) Ja, de sa det var fint iallefall =) Tror nok ikke de hadde spurt meg om ikke jeg kunne synge..hehe...

Ha en kjempe fin dag du også, og goood helg =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits