Kodak moments fra helgens kule BI hyttetur =)

Hei igjen =)

Håper dere har hatt en strålende helg. Selv har jeg hatt tidenes tur til huset i Sverige med BI gjengen =) Selvom vi ble få har vi hatt det kanon kult. Man trenger ikke være mange sjeler for og ha det kjekt med denne gjengen, det er sikkert og visst.

Mari og jeg dro fra Drammen fredag ettermiddag og kursen var Nordby senteret i Sverige hvor vi skulle møte gutta boys Vegard, Lukasz og Are =)
Der ble det stor handling til helgens måltider.

Da vi kom oss frem til huset fordelte jeg rom til alle sammen og vi alle var mannsterke på kjøkkenet hvor vi kokkelerte frem taco. Vi koste oss med mat og drikke, og filippinsk karaoke (som vist var høyt prioritert) og musikk i alle rom og etasjer, ja rett og slett der vi befant oss kunne vi spille så mye musikk vi bare ville. I følge Vegard var huset rene party kåken, og det er jo for såvidt sant for det er jo kjempe stort og alt er godt tilrettelagt for festlige lag =)

Og her kommer en haug med bilder =) Enjoy!På lørdagen var formen ganske redusert for noen av oss *ler* Men det hindret oss ikke i og dra inn til Strømstad sentrum og kikke litt og litt shopping på Systembolaget. Denne frøkenen ble bare kvalm av å se på alle drikke varene så jeg dro på Pressbyrån og kjøpte meg Imsdal og saftis.....det hjalp godt for kropp og sjel... Hehe..Da vi kom hjem fra Strømstad ble det vaffel laging, men vaffel jernet klikket så det ble ikke noe av de, det ble heller en blanding av vaffel/lapper, de smakte godt iallefall =)
Og til kvelden ble det disket opp med pepper biff og fløtegratinerte poteter og nammis tilbehør til. Det ble en skikkelig koselig lørdags kveld med både karaoke, skravling og mye latter. (Latter pågikk igjennom hele helgen) Jeg tror jeg påvirket alle til og følge mine Hollywood fakter: Oh my Gosh, Wacko, Wicked osv....hehe

Jeg tror vi alle er enige om at dette har vært en minnerik og morsom helg. Jeg gleder meg allerede til og dra på tur igjen =)

Det var kjekt og mimre litt fra de andre turene vi var på så sangen In my dreams med Wig Wam ble spilt sykkt mange ganger =) Den vekker helt klart minner!Hva har du gjort i helgen?
Vært på hyttetur kanskje?


Nå er det straks leggetid, jeg har vært så heldig og få ekstra jobbing så nå er det jobbing hver dag denne uken, herlig =)

Kos dere videre søtiser, lalletid på Frøken Fryd =)

2 speak out loud

Sanne

08.02.2010 kl.13:27

hehe.. ser og høres ut som en bra helg! :)

sv: takk! :) Det går litt opp og ned hvor bra det blir nå, for sliter litt med høyrehånda.. vet ikke helt hva det er...

Annette

08.02.2010 kl.18:08

Sanne:Tro meg, det var en kanon bra helg =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits