Fy filleren så fin norsk vinter er =)

Sjallabais =)

Ååååå jeg er så glad i hjertet mitt idag. Jeg har vært oppe tidlig og jobbet noen timer og etter jobb bestemte jeg meg for å gå hjem. Ja, helt fra Brakerøya og hjem til Gulskogen =) For dere som ikke vet hvor langt det er så er det et lite stykke, jeg gikk i normal gange og brukte overaskende 1 time og 5 minutter. Det er ikke dårlig.

På veien måtte jeg ta litt bilder av den flotte norske vinteren vi har =)

Dette bildet er av Ypsilon broen, den er så fin og med sol ute blir det så vakkert =)Ja, dere ser den langt der fremme =) Hehe....Kom på at jeg tok bildet litt langt unna...pytt pytt.

Jeg er ganske flink til å gå hjem fra byen og slikt om det er dagen for vi har en så fin turløype ved Elvebredden og det er så fint å gå der på vinteren som på sommeren =)Det er lenge siden jeg har gått der alene for jeg har hørt at det er en mann som plutselig puster deg i nakken og det er litt ekkelt, men idag bestemte jeg meg for at jeg skulle gå der. Vanligvis møter jeg på mange mennesker på denne løypen, men idag var det bare ei søt jente med barnevogn som pratet altfor høyt i mobil telefon. Og denne pustende mannen så jeg ikke noe av heldigvis =)Er det ikke flott eller hur?Jeg hadde ikke tatt på meg tur sko og de skoene jeg gikk med egnet seg ikke best som tursko for jeg fikk litt vondt i den ene foten på slutten, men det hindret ikke meg i å fortsette =)Det er noen gamle hus som er langs elven og de er fredet, her er det minste huset, hver gang jeg går forbi de så lurer jeg på hva som skjuler seg inni de. Mest sannsynlig er det ingen ting, men hvem vet, kanskje skjuler det seg skatter der....hahahahaJeg var ganske så kald da jeg kom hjem og etter en så fin tur og så flink som jeg var fortjente jeg en god og varm kopp te =)Jeg skal fortsette å gå hjem fra jobb de gangene jeg jobber på Brakerøya, det er jo en utrolig fin tur, men neste gang skal jeg huske Ipod`en min, det er mye kjekkere å gå når jeg har musikk i ørene....Og faktisk så skal jeg oppdatere den nå kom jeg på =)

Har du gått tur i fin været idag?

Vi blogges igjen før dere aner ;)

7 speak out loud

Charlene

10.02.2010 kl.14:43

Nå fikk jeg skikkelig lyst til å gå en tur og=)

Annette

10.02.2010 kl.14:56

Charlene:Det skjønner jeg. Og når du først kommer igang vil du ikke angre, det er så nydelig ute =)

fru Lyng

10.02.2010 kl.15:49

mmm..ja. Vi er heldige slik, at vi har alle årstidene.

Tenk så kjedelig å bare ha sommer og sol.

Og vinteren er nydelig.

Flotte bilder du har tatt da...ble gåsyk her;)

ha en flott kveld

klem

Sanne

10.02.2010 kl.17:59

mm.. ja, det er deilig å gå ute i vinterværet.. Inmari fine bilder!

sv: takk! :)

Annette

10.02.2010 kl.18:00

Sanne:Tusen takk. Jeg syntes de ble fine selv, til å være mobil kamera =)

Ellen.

10.02.2010 kl.18:05

Heisan. Å,så mange nydelige vinterbilder:)Hatt besøk i dag så ikke kommet meg ut. Det var det nydelige været i dag:)

SV: Det er så enkelt. Kok opp både laks&torsk (trenger ikke begge deler)til oppkok. La det stå ca 20 min og trekkes i gryten.

Ta fisken opp av gryten,ta vare på litt av kraften.

Til saus. Smelt smør i gryten,ta ca er par strøkene ss med mel.

Rør rundt så det ikke blir klumpete.

Sper med kraft&melk til du ser at sausen er passe tykk. Kok til melsmaken blir borte. Krydder etter smak&behag. Vi hadde gressløk,løksalt og vanlig salt i.

Graus fisken opp med en gaffel på en talerken. Legg den opp i sausen.

Det var det.

Håper du forsto denne forklaringen. Om ikke,si fra. Smaker himmelsk.

Ha en flott lillelørdag videre:)

Klem,Ellen.
sV; Veldig enig med deg i nettopp det.

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits