Herlige tirsdag med koselige middagsplaner =)

Idag hadde jeg bestemt meg for å sove lenge, og klarte det ganske bra også. Jeg sov til nesten 11 sharp idag..haha...og siden har jeg bare ligget og sløvet på sofaen.

Nå har jeg omsider fått dusjet og stelt meg =) Jeg skal gå meg en laaaang tur idag og så er jeg blitt invitert på middag til et vennepar av meg. Åååå jeg gleder meg, det er alltid så koselig å besøke dem =) Så dette er høydepunktet på denne tirsdagen.

Tirsdag går det også masse kjekt på TV, iallefall Frustrerte Fruer, så jeg gleder meg til å få med meg nok en episode av det ikveld =) YAY!Det er sååå spennende at jeg hopper opp og ned i sofaen..hehe..

Hva skal du idag?

Jeg får vel komme meg ut på gåturen min før det bærer avsted til koselige middags besøk, gleder meg Big Time =)Ha en kjempe fin tirsdag folkens, vi blogges før dere aner ;)

Pssst: Mimrer litt med denne vakre sangen, den er sååå fin =)

One speaks out loud

frkmirjam

23.02.2010 kl.22:42

sv: Tusen takk for kommentar på mitt innlegg 'Hunter boots'!

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits