Tusen takk for praten!

Hey hey =)

Jeg har hatt en alledeles underbar dag. Jeg har jobbet maaaange timer, men det var helt greit for jeg hadde nemlig noe å glede meg til.
Å treffe Malene. Det er ikke så ofte vi treffes, og de siste gangene vi har truffet hverandre har bare vært à la hei og hade, ikke akkurat noe å skryte av, så vi har liksom ikke fått snakket ordentlig sammen.

Men idag fikk vi skravlet ut slik som vi vanligvis pleier, og jeg må bare si tuuuusen takk Malene for at du lyttet til meg =) Og takk for gode råd, you`re the best ♥Vi fikk jo ikke sett hele filmen vi begynte på fordi jeg skravlet hull i hodet på henne...Det var så kjekt med en skikkelig jente kveld, sist gang hun og jeg hadde det er vel hmm....kjempe lenge siden..hehe...Hun hadde stelt i stand deilig middag til meg og bakt slike risboller med sjokolade trekk eller hva det nå heter. Hun er så flink, og jeg gleder meg til å treffe henne igjen, forhåpentligvis om ikke så lenge =)

Hva har du gjort idag?

Jeg har fått et par forespørsler de siste dagene om å oppdatere litt om hva jeg gjør om dagen. Det syntes jeg er veldig hyggelig, men nå har jeg en bitte liten regel på at jeg ikke skal fortelle alt hva jeg skal gjøre, men heller fortelle hva jeg har gjort. Jeg vil jo ikke sette en stalker på meg som er selvforskyldt..ja, dere skjønner sikkert hva jeg mener.

Jeg skal på en måte prøve og ikke bli for privat i bloggen og syntes jeg klarer det på en utmerket måte, jeg lar dere bli kjent med meg gjennom å fortelle litt om hva jeg gjør og hva som skjer i min hverdag, men samtidig prøver jeg også ha masse andre temaer å snakke om, som ikke har noe med hverdagen min å gjøre overhode, om dere skjønner!?! =)

Men iallefall, denne uken har jeg gitt dere en oppdatering på hva jeg har gjort denne uken. Hurra for det ;) *ler*

Hva syntes du med og bli for privat i bloggen?
Hvor går grensen til å bli for privat?

Jeg begynner og bli stup trøtt og vurderer loppekassen og drømmeland sterkt, det blir nok ikke lenge til nei =)Sov godt søtiser, ikke lenge til helg nå, jeg har sååå mange kjekke planer for helgen, weeeeeee =)*****Slengkyss og masse stjernedryss*****


4 speak out loud

Ingrid Svendsen

25.02.2010 kl.09:53

Ja, hva i svarte er det sånne risboller heter igjen....? Er det risboller? Nei, det er ikke det...hmmmmm ristopper? Søren, nå har du fått meg til å lure også ;-P

Hehe

Hørtes ut som om dere storkoste dere i går da <3 <3 <3

Ha en super dag!!!

Annette

25.02.2010 kl.17:57

Ingrid Svendsen:Kanskje det bare heter så enkelt som risboller?? Hmm..jeg må uansett finne det ut =)

Malene Tiana Olsen

25.02.2010 kl.20:13

Hihi Det heter logisk nok sjokolade riskaker :) Men folk kaller det flere ting, så risboller er også et kjent navn :) Og det er så enkelt atte! Lys kokesjokolade og puffet ris :) Tusen takk for koselig dedikert innlegg Annette :) Setter pris på å bli satt litt pris på, har for mange utakknemlige venninner hehehe Og vi hadde det så koselig atte, jeg elsker jo å sette meg inn i andres situasjoner, gi råd og være hobby psykolog ;p <3

Annette

25.02.2010 kl.20:29

Malene Tiana Olsen:Det er godt jeg har deg Malene =) Du tar alle for den de er, og det er den beste egenskapen jeg liker ved deg. Nå skal jeg ta ting som de kommer så jeg holder deg oppdatert snupp =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits