Sko par nr. 2 - Bling Bling

Goooood morning :)

Har dere sovet godt?
Håper det assa =)

Nå er det bare noen få jobb timer, så tar denne frøkenen helg...weeee =) *danse gledes dans oppå bordet*

Men til overskriften =) Det er snakk om sko, mitt 2. sko par av ca.150, det er en lang vei å gå så blir endel sko innlegg fremover =)

Disse skoene jeg skal vise dere idag kjøpte jeg da jeg jobbet på Liertoppen Kjøpesenter for ca. 4 år siden. Ved siden av butikken jeg jobbet i, lå det en veske butikk ved navn City Bag, og de hadde også et snevert utvalg av sko, men nok til å friste meg =)

Jeg hadde lenge gått og sett på de, men syntes de var litt dyre til å være ballerina sko som jeg nesten ikke kom til å gå med til hverdags.
Men etter kjempe lenge ble de plutselig satt ned til halv pris, og da måtte jo Frøken Fryd slå til, for et kupp jeg fikk gjort da =)

Så da kjøpte jeg de til 250 kroner, det er billig til å være halv pris altså ;)Det er skikkelig prinsesse sko og jeg har kanskje brukt de maks 6-8 ganger, ikke mer iallefall. De er litt for flate og klemmer litt, har liksom ikke fått gått de inn skikkelig, men denne våren så er det jo store muligheter for det da =)Please ikke kikk på mine skjoldete ben, det er ballerina skoene som er viktig =)

Hva syntes du om disse skjønnhetene?
Noe som falt i din smak?

Håper dere får en nydelig torsdag, nå bærer det avsted til jobb!*****Solstråler til dere søtiser*****

9 speak out loud

Så utrolig søte skooo:D her snakker vi bling bling ja!:p

Sandra Nilsen

18.03.2010 kl.09:31

kjempesøte sko :)

Husmora :-)

18.03.2010 kl.12:24

hehe uten å se på beina, så var det utrolig søte sko hvertfall=) Jeg elsker ballerina sko om sommeren!! (nå er jo jeg en avdanket ballerina etter 13 år i dansen)

Har lagt min elsk på et par blomstrete ballerinasko jeg fant i spania i august i fjor og ikke fikk brukt! Så det får jeg jo brukt nå;-)

Ha en flott dag på jobb, og nyt snart helgen din heldiggris! Her ligger alle sjuke hjemme... :(

Camillas Villa

18.03.2010 kl.13:56

De var kjempesøte!!!! Såå fine til hvitt til sommeren... Me like!

Camilla :)

Annette

18.03.2010 kl.15:54

Bloggleser`n The one and only!:Ja, skikkelig bling bling og..hehe

Sandra Nilsen: Tusen takk =)

Annette

18.03.2010 kl.15:55

Husmora :Å jasså, har jeg så fælte ben..*ler* Bra du ikke så på benene..hehe..Oi er du ballerina danser? Så gøy, det kunne jeg egentlig tenke meg =)

Håper dere blir friske og raske så fort som bare det.

God bedring!

Camillas Villa: Tusen takk for det =)

mrsxhaferi

18.03.2010 kl.23:18

Nok et par søte sko, hvem som helst ville jo trippet som en ballerina i disse. Har faktisk et par som ligner veldig, men det er både gull og bronsje i de. 30 kr på skobutikk i Skopje ;) hehehe

Annette

19.03.2010 kl.11:33

missxhaferi:Jeg kan tenke meg du går amok når du får kjøpt sååå billig sko. Slik er det iallefall for meg når jeg er på Filippinene, det er jo sååå billig..=)

mrsxhaferi

19.03.2010 kl.17:28

Ja det er godt å være på ferie og fylle to ekstra kofferter og kun ha brukt en 1000 lapp :) Kjøper jo nesten ikke klær og sko her lengre.. Ikke parfyme, sminke og hårfarge heller... Så til slutt har jeg vel tjent inn flybillettene jeg har kjøpt :)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits