What happens in Hafjell, stays in Hafjell ;)

Men jeg skal da dele litt bilder med dere likevel.....så dere ser hvor fantastisk jeg hadde det i helgen =)

Jeg dro med tanten min og hennes familie til Hafjell på fredag formiddag, vi koste oss med kortspill, skravling, latter og peiskos på velden =)Se så blide tanten min og jeg er..hehe..vi er strålende fornøyd med å være på fjellet.Og her koser vi oss med kortspillet 500 (tror jeg det het). Dennis er ikke så glad i bilder, så han er fotografen ;)

På lørdagen brukte vi hele dagen i ski bakken, tanten min har aldri stått på slalom før, så her måtte vi lære henne opp i barnebakken. Og når hun ble sliten dro vi andre i de større bakkene.Jeg har ikke kjørt slalom på sikkert 5 år, så det var litt uvant i begynnelsen, men kom meg ganske bra etterhvert =)

Etter flere timer med ski kjøring, tok guttene en velfortjent pils før vi fortsatte slalom kjøringen =)Tanten min i utfor stil ;) Hun er så søøøøt =) Og kjempe flink til å være de første gangene. Hun blir nok å se i de tyngre løypene om ikke så lenge.Etter maaaange timer var det ganske godt å komme til hytten igjen, og slappe av med god mat og god drikke og enda mere kort spill og latter.
Vi hadde det ganske så morro ja og jeg gleder meg allerede til neste tur. (Det er nesten synd vinteren snart er over...)

På søndagen dro Snorre, Martin og Dennis hjem etter frokost, men vi ski entusiaster ville få oss en god langrennsøkt. Og jeg kan skrive under på at det var en tung økt.Jeg har aldri følt meg så mørbanket før (det er mange år siden sist iallefall) som jeg har gjort etter den turen. Jeg hadde også et stygt fall da jeg mistet balansen i en skikkelig bratt nedover bakke...så det føles ut som skulderen min er ute av ledd enda...Hmmm.....Ikke bra, men det går nok over snart håper jeg =) Og jeg er støl og stiv i hele overkorppen....hehe...Vi hadde knall fint vær hele helgen (men søndag morgen så det dårlig ut, da snødde det og blåste det kraftig) og se så flott det var på turen våres, søndag! Nydelig himmel!Etter mange timer på langrenn kom vi til hytten som skulle rengjøres og så dro vi hjem. Da var jeg sliten i bilen og sovnet med en gang med IPod`en i ørene =)

Helgen var rett og slett fantastisk =)

5 speak out loud

Husmora :-)

23.03.2010 kl.21:37

Å det så utrolig digg ut!! Skikkelig påskestemning jo:-)) ja nå er kaka ute!! Shit den var mektig.. Hehe

Annette

23.03.2010 kl.21:38

Husmora :Jaaa, det var så herlig, så det var liksom en forsmak på påsken =) Gleder meg til påsken og enda mere slalom og langrenn =)

Charlene

23.03.2010 kl.21:43

Sv: hehe, jeg aner ikke:P Bare dro noe ut av frysern og kasta det i stekepanna, men jeg antar at det er no schnitzelgreier.. Så sånn ut iallefall:P

mrsxhaferi

24.03.2010 kl.01:41

Skjønner du hadde en flott helg. Så fint vær og skiføre, fjelluft og gode venner. Da må det jo bare bli bra!!! hehe

Annette

24.03.2010 kl.09:29

missxhaferi:Jaaaa, så nå gleder jeg meg bare til påsken for samme lykke <3

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits