Sko par nr. 10 - svarte paljetter

God kveld =)

Jeg har kommet hjem fra en nydelig kveld med familien min, vi har vært på kino og sett "The Bounty Hunter", en utrolig morsom film som dere absolutt bør se =)

Jeg har kommet fram til det 10. sko paret. Juhuuuu...Vi rykker stadig fremover.
Disse skoene kjøpte jeg på Liertoppen kjøpesenter for ca. 5 år siden i DNA. Der har de mange fine sko og akkurat denne dagen hadde de 20 % på noen utvalgte modeller, deriblant disse. (Jeg har liksom det med å kjøpe sko på salg, flink pike;)

Så jeg betalte kun 199 kroner for de, hur billig er ikke det liksom ;)De er blitt ganske slitte opp igjennom årene for disse har jeg brukt mye, det er en av mine jobb sko. Og så passer de til alt så jeg angrer nesten for at jeg ikke kjøpte et par til.(jeg vet ikke helt hva greia er med å bøye føttene innover slik, men jeg syntes det ser bedre ut på bildet enn å sitte helt rett med de om dere skjønner?)

Siden de er sorte kan man ofte tenke at de er kjedelige, men disse er det paljetter på over hele og lyser opp når du trasker ned gatene =)

Kan tenke meg det er flere som har disse?

Hva syntes du?

Jeg har gjort en oppdagelse www.surfthechannel.com og skal tilbringe resten av kvelden å se mine favoritt serier...weeee =)

Ha en nydelig lørdags kveld!

6 speak out loud

Enda et flott par som jeg veldig gjerne skulle hatt;))

Annette

27.03.2010 kl.22:44

Beate:Tusen takk, koselig at du liker skoene mine =)

linda-mari

27.03.2010 kl.22:57

Jeg har også noen paljettsko jeg ikke klarer å kvitte meg med :-)

Annette

27.03.2010 kl.22:58

linda:Det forstår jeg veldig godt =)

mrsxhaferi

27.03.2010 kl.23:25

Skjønner du er en fan av ballerina sko. Søte og feminine og deilige jobbsko :) Likte disse også :) 140 to go???

Annette

27.03.2010 kl.23:35

missxhaferi:Hehe...sant det, er veldig fan av ballerina sko =) Ja, nå er det 140 to go..hihi

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits