Sko par nr. 11 - blue butterflies :)

Jeg har endel ballerina sko, det er liksom noe som er blant mine favoritter i tillegg til høye heler.
Jeg hadde egentlig tenkt til å vise frem et annet par, men dere vet når skoene er brukt mye, blir dem ikke alltid så pene inni og jeg vil nødig miste lesere ved å skremme de bort med stygge og godt brukte sko..Hehe...
Derfor må jeg ta litt annerledes bilder av de ( i en annen vinkel)

Men disse nydelighetene her, kjøpte jeg da jeg var på FIlippinene for 3 år siden. Jeg tror dette var første eller andre dag jeg var der, gikk kusinen min, broren min og jeg på et gedigent innendørs marked.
Mens jeg gikk rundt der så jeg plutselig noen sko som det stod mitt navn på.
Det var en slitt plakat foran skoene hvor det stod: "2 pairs of shoes, only 250 pesos" Og det tilsvarer ca. 25 kroner. Hallo?? 25 kroner for 2 par sko, 2 par??? Ja, det var helt sant, sykt billig spør du meg.
Så jeg fikk med meg noen par, deriblant disse her.Jeg falt for de med en gang og måtte jo bare ha de når de var så billig.Jeg kjøpte like i rosa også, men de kommer i et annet innlegg så klart =)
Disse er helt greie å gå i, ikke så ofte jeg bruker de for det er  syntetisk materiale i dem, men hva kan man forvente når de bare kostet 12,50 ?Hva syntes du om disse blå sommerfugl ballerinasen?

Ikke mange dagene til påskeferie nå, jeg gleder meg kjempe masse til å tilbringe påsken på fjellet, nærmere bestemt Røros...weeee =)

Har du noen påskeplaner?

Vi blogges!

5 speak out loud

Amalie i Texas

28.03.2010 kl.22:10

søte :)

Annette

28.03.2010 kl.22:18

amaliee:Takk for det =)

♥ STINE

28.03.2010 kl.23:05

SV: Takk :)

mrsxhaferi

29.03.2010 kl.03:42

Elsker :) ikke bare er de søte... de er billige !!!! hehehe

Annette

29.03.2010 kl.10:07

missxhaferi:Jeg kunne ikke vært mer enig =) DIgger å shoppe billige sko..weeee =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits