Påskeminner =)

Heisann =)

Æsj, i natt har jeg brukt laaaang tid på å sovne, jeg har begynt å bli natt redd igjen og det misliker jeg sterkt. Det er ikke noe gøy, men jeg sovnet til slutt heldigvis =)

Igår kom jeg hjem fra Røros, og har hatt noen helt fantastiske flotte dager der oppe. Det er trist å være hjemme igjen for jeg skulle så gjerne vært der lenger.
Jeg har hatt det så utrolig kjekt med familien og vi har kost oss med god mat, drikke, humor og masse latter og ikke minst ski og morro =)Vi fikk oss noen flotte langrenns turer og slalom turer. Den første dagen pøste regnet ned, men heldigvis varte ikke det lenge for den andre dagen og resten av dagene var det strålende sol =)Tanten min hadde fått en kjempe stor påske hare i form av sjokolade og den fikk kjørt seg på vei oppover i bilen...hehe...Det ser ut som den er blitt myrdet..hehe....God var den også =)

Jeg gleder meg til å dra tilbake til Røros og den fine hytten, det må ikke bli lenge til!Se så kjekt vi har hatt det da =)

Har du hatt en fin påske?
Hva har du gjort?

Jeg ser ikke frem til å dra på jobb imorgen, æsja meg...og jeg skal jobbe mange timer....blææ...men jeg får nyte siste dagen nå.
Mon tro hva jeg skal finne på.....
Jeg har hatt lyst på kjøttkaker i brun saus i to dager nå så må kanskje få ordnet meg det på et vis =)

Ha en nydelig 2.påskedag folkens, nyt siste fri dagen =)

13 speak out loud

Husmora :-)

05.04.2010 kl.17:15

Hei! Jeg ble utfordret, og har sendt utfordringen videre til deg=)

God kveld videre!

Katrine

05.04.2010 kl.17:42

Ser ut som om du har hatt en kjempe fin påske. Ergelig at jeg ikke kunne ta del i den :( håper det kommer flere muligheter !

Selv har jeg ikke gjort så mye - sovet, spist litt, smertestillende, en film også sove igjen - oppsumerer vell påsken min på en god måte :)

Annette

05.04.2010 kl.17:46

Katrine:Jeg hadde det kjempe fint på Røros, det var så dumt at du ble syk, men det kan man ikke kontrollere, det kommer nok flere muligheter, tror du ikke ? ;)

Håper du har blitt i bedre form nå =)

Klem

mrsxhaferi

05.04.2010 kl.19:46

Ser ut som en fin hyttetur Annette. Ha en fin siste påskedag og en fin dag på jobb i morgen :) Leit å høre at du er redd om natten da, håper du får en god natt i kveld.

Klem

Annette

05.04.2010 kl.20:09

missxhaferi:Jeg hadde det helt knall, er så synd at påsken er over :( Sukk...

Ja, det er utrolig kjedelig, jeg hadde en periode for et år siden hvor jeg var natt redd, ser ut som det har kommet tilbake...æsj..

mrsxhaferi

05.04.2010 kl.20:57

Har det slik av og til jeg også... føler seg som en liten unge.. Men er det skummelt, så er det skummelt. Har sluttet å se Åndenes Makt etter jeg flyttet for meg selv. hehehe, men jeg ligger å tenker på slike ting og skremmer meg selv. Så sovner jeg med lyset på og døra oppe.

Annette

05.04.2010 kl.22:07

missxhaferi:Uff ja da vet du hvordan jeg har det. Jeg kan ikke se på Åndenes makt, eller etterlyst og slike program, da får jeg iallefall ikke sove.....

Jeg vet ikke hva det er, men jeg er bare blitt så veldig nattredd, redd for at noen skal bryte seg inn mens jeg sover så jeg ligger liksom på vakt itillfellet det skjer...

Helt teit å tenke.....

mrsxhaferi

06.04.2010 kl.02:26

Nei det er ikke teit. Men bor du alene, kan du jo innvestere i trygghetsalarm og noe slikt. synd våpentillatelser er så strengt i norge... skulle gjerne hatt en liten pistol ;)

Men har jo min lille tiger som passer på dører og vinduer, så er trygg enda. Det er verre med slike drømmer om at jeg ikke er alene i huset... så våkner jeg og hører knirking og lyder... ikke morsomt...

Annette

06.04.2010 kl.09:52

missxhaferi:Jeg bor heldigvis ikke alene, men i min leilighet bor jeg ikke alene =)

Æsj jeg hater slike drømmer selv, det er ufyselig, det var en periode hvor jeg våknet mellom 3 og 4 hver natt fordi jeg inbilte meg at jeg hørte en lyd, og den samme lyden gikk igjen hver natt...heldigvis sov jeg godt i natt, sovnet med en gang =) Weee =)

mrsxhaferi

06.04.2010 kl.10:27

Godt å høre at du har sovet godt :) Ha en fin laaaang dag på jobb. Så skal jeg skrive matoppskrift til deg :) hehehe

Annette

06.04.2010 kl.10:33

missxhaferi:Tuuusen takk, nå gleder jeg meg fælt =)

Katrine

07.04.2010 kl.13:27

Hva mener du med natteredd? Hørtes ikke noe kult ut :O

Annette

07.04.2010 kl.13:33

Katrine:Jeg hadde en periode for et år siden hvor jeg hadde veldig problemer med å sovne og når jeg først sovnet, bråvåknet jeg flere ganger på natten mellom 1-4 fordi jeg hørte en lyd, den samme lyden gikk igjen hver natt. Og jeg var veldig redd, jeg var på vakt hele tiden og veldig redd for å sovne.

Jeg vet ikke hva det kommer av, men jeg tenker ofte at noen bryter seg inn i huset mens jeg sover, og det tror jeg må være helt forferdelig, jeg er veldig redd den tanken og jeg tror det er derfor jeg ikke får sove.....

Det har begynt å komme litt tilbake nå, ikke for fullt så jeg prøver og ikke være så redd.....For det er ikke så gøy!

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits