Sko par nr. 16 - Slitne Nike`s

Disse utrolig gode Nike skoene kjøpte jeg også da jeg jobbet i Euro So for mange år siden. Jada, jeg kjøpte maaaaange sko under mitt opphold der.
Jeg skulle ut å reise til Filippinene og Australia og trengte noen gode "turist" sko og siden jeg ikke er spesielt fan av store jogge sko, fant jeg disse søte og nette skoene. Og utrolig gode er dem også.

Disse skoene er godt brukte og ikke spesielt pene og se på, men nå skal vi jo igjennom ganske mange sko som både er fine, stygge, og godt brukte, så dere får ta det dere får ;)

Og slik ser de gode, men slitte NIke skoene ut =)Jeg har vasket dem sikkert 50 ganger i vaskemaskinen, og de blir vanligvis rene, men etter mye bruk blir dem ikke så veldig rene lenger. Eller de blir rene, men dem ser ikke rene ut =)

Og for å fortelle om prisen så kostet de 750 kroner, ikke så ille til å være NIke sko =)Jeg har valgt å ta bilde av disse uten blitz, for med blitz ser dem enda værre ut..Hehe...Så jeg tenkte jeg måtte skåne dere for det ;)

Har du slike?

Det var så spennende på Frustrerte Fruer ikveld, at jeg kan nesten ikke vente til neste uke, men det sier jeg hver gang og dagene bare flyr av gårde og plutselig så er det tirsdag igjen =)

Jeg sitter og planlegger hyttetur her, håper det går i orden for det hadde vært så kjekt, vet mer de nærmeste dagene og kan fortelle mer siden, until then..........have fun =)4 speak out loud

Husmora :-)

06.04.2010 kl.22:58

sov godt shoe-gal:) nybakt brød venter deg i morgen;)

Annette

06.04.2010 kl.23:41

Husmora ::Tusen takk, og sov riktig så godt du også =)

mrsxhaferi

06.04.2010 kl.23:55

hehehe sko er sko. Bruks sko og turist-shopping vennlige sko er også et must. Jeg har ikke slike Nike sko, men har et annet par som jeg er veldig glad i... og snart klar for utskifting. hehehe

Annette

07.04.2010 kl.13:21

missxhaferi:Ja, det har du helt rett i. Man trenger noen gode sko også =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits