Sko par nr. 18 - Brune cord skoletter

Hei hei!

Jeg har hatt koselig besøk ikved av ei god venninne. Jeg har ikke sett henne på lenge så det var på tide. Jeg serverte pasta salat à la Annette style, og bilder og oppskrift kommer ila helgen, så bare gled dere =)

Vi har kommet godt på vei med alle mine sko par. For dere som ikke er oppdaterte så har jeg blitt forespurt av en kamerat om jeg kan lage et innlegg til hvert sko par jeg har og fortelle litt om hvor jeg kjøpte de, hvorfor jeg kjøpte de og hva jeg betalte for de. Jeg har nemlig nærmere bestemt 150 par sko og han syntes det var en god idè og få vist de frem på best mulig måte =)

Og det gjør jeg gladelig, så vi er nå kommet frem til det 18.paret =)

Dette paret kjøpte jeg da jeg jobbet i Euro Sko for ganske mange år siden ca.8 år for å være nøyaktig =) Det er nå slik at jobber du i en sko butikk, og det kommer nye varer, så faller du for nesten alle slags sko =)
Disse er igrunn ganske stilige, utrolig lekre til jeans og jeg elsker helen på den =) Og da MÅTTE jeg bare ha dem.Skolettene er i brunt cord stoff og slank hel, ca. 7 cm. høye så de er ikke så ille. (helen ser mye mindre ut på bildene enn i virkeligheten) Og de kostet 699. Det var også veldig in med spiss tupp på den tiden =)

Det er ganske lenge siden jeg brukte de, men tror jeg skal bruke de litt mer til høsten for jeg har begynt på bruke litt mere jord farger og da passer disse perfekt =)Hva syntes dere?

Denne helgen skal jeg virkelig nyte alt som står på agendaen, jeg skal sove lenge, jeg skal gjøre et par ærend og jeg skal på fest med noen venner så det er kjekke planer i vente =)

Hva skal du i helgen?

Nå er jeg trøtt og sliten og tror det er på tide å finne drømmeland =)Det har vært så strålende vær idag, dette bildet er fra i fjor omtrent på denne tiden, det er så herlig med vår dere ♥

God natta, stjernedryss til solstrålende mine der ute =)

6 speak out loud

mrsxhaferi

10.04.2010 kl.02:04

Fine støvletter :) Du ser alltid så fresh ut på bilder altså :) Søta.

Ha en kjempefin helg, klem :)

Katrine

10.04.2010 kl.10:42

Du har masse sko ! Så er du så flink til å ta vare på skoene. De skoene jeg hadde for flere år tilbake er allerede kastet.. Men, med tanke på at jeg neste går i joggesko hele tiden slites de jo fortere :)

Jeg å har jobbet i skobutikk - men ettersom nesten ingenting passet gikk det ikke så mye penger på sko. Men - om jeg fant noen som passet kjøpte jeg de med en gang. Ganske greit når man jobber der så får man prøvd de med en gang de kommer inn :)

Annette

10.04.2010 kl.12:06

missxhaferi:Tusen takk, så utrolig pent sagt =) You made my day =)

Kos deg, stor klem

Annette

10.04.2010 kl.12:08

Katrine:Ja, jeg har altfor mye..hehe..er veldig mange jeg ikke bruker, slik som de her, er jo bare brukt et par ganger.

Så gøy at du også har jobbet i sko butikk :) Det var veldig morro syntes jeg.

Bra du fikk muligheten til å prøve med en gang for nå er det kanskje fort utsolgt for sko du vil ha?

Linn Elisabeth

10.04.2010 kl.12:12

For et nydelig design du har fått deg Anette!! I love it!!

Ha en magisk lørdag og nyt livet :)

Klem!

Annette

10.04.2010 kl.12:26

Linn Elisabeth:Ååååå tusen takk =) Så hyggelig at du syntes det =)

Ha en magisk og nydelig lørdag du også =)

Klem

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits