Sko par nr. 21 - Gode gore-tex sko :)

Disse utrolig gode Ecco tur skoene kjøpte jeg også da jeg jobbet i Euro Sko kjeden for 7 år siden. På det tidspunktet trengte jeg noen gode tur sko for jeg skulle på fjellet med min daværende kjæreste. Vi hadde store planer om å gå lange turer i skogen, og godt fot tøy er kjempe viktig =)

Gore-tex er også viktig, da er dem vantette, disse skoene har jeg gått i dype vanndammer uten og bli våt og de kostet 1200 kroner.

Slik ser de ut =)De har holdt seg godt etter så mange år, men nå sliter ikke jeg sko så fort og disse har jeg ikke akkurat brukt mest heller da....hehe...Har du gode tur sko? Og er de i gore-tex kanskje?

6 speak out loud

mrsxhaferi

15.04.2010 kl.19:28

Ja har arvet et par gore-tex fra mamma. Og godt er det.. er så greit å gå turer i skog og mark uten gnagsår eller å bli våt, kald på føttene :) Practical shoewear :)

Annette

15.04.2010 kl.19:42

missxhaferi:Det er utrolig viktig med noen practical shoes =)

Friskt & Frodig AS

15.04.2010 kl.19:55

Ja, helt klart kommet inn masse snacks for øyet nå :)
Sånne sko er gode ja, har et par jeg også.
SV: ja det er ganske stilig.

Annette

15.04.2010 kl.19:57

Friskt & Frodig AS:Det er så mye lekkert på sko fronten om dagen =)

Annette

15.04.2010 kl.19:58

TrineCam:de er kjempe gode =) Og man trenger det når man skal ut i skog og mark =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits