Sko par nr. 22 - Roxy Ugg`s

Hellu igjen =)

Det blir endel kjedelig sko, men jeg tenker at jeg må bli ferdig med vinter skoene, før jeg kan gå løs på sommer skoene, og sandaler og slikt, men jeg skal selvfølgelig gjøre mitt ytterste for å ha litt variasjon =) Høres ikke det bra ut? Hihi....

Dette paret kjøpte jeg når jeg var og besøkte brødrene mine i Australia for 5 år siden. Det var på den tiden Ugg`s ble veldig populært og mange andre kjente merker har etterlignet denne trenden.
Jeg var inne på Roxy (det er en Australsk surfer detaljist som selger, klær, sko, surfer klær og mye mer) og kom over disse gode og for ikke å snakke om varme loffene =)Det var vinter i Australia da jeg var der, dvs. det er som høst i Norge, og jeg var litt frossen på føttene så måtte jo bare ha disse som var satt ned 200-300 kroner =)
Jeg var strålende fornøyd, den dag idag bruker jeg de hvis jeg skal til og fra butikken, på fjellet eller hvis jeg bare skal labbe rundt og jeg er litt kald på føttene for disse er skikkelig varme =)Har du Roxy sko/støvletter?

4 speak out loud

Ida Tønnessen

18.04.2010 kl.23:23

Sv: Ja, mine også! :D

De var skikkelig kule, men jeg har dessverre ingen Roxy par selv :/

mrsxhaferi

19.04.2010 kl.01:34

ÅÅÅÅ de så gode ut. komfort <3 Visste ikke så mye om Uggs fra før, men kom over et par støvletter i skinn. ÅÅÅ de var helt überskjønne :)

JULIE.

19.04.2010 kl.16:53

nei;)

Annette

19.04.2010 kl.20:53

Ida Tønnessen : Tusen takk, veldig gode og varme er de =)

missxhaferi: Ja, de er så gode atte, varmer godt. Jeg kan tenke meg du var fornøyd med de du kjøpte =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits