Sko par nr. 26 - champagne =)

Hei hei =)

For ca. 3 år siden var jeg på Filippinene og besøkte familien min, der er det rene shopping mekka for å si det slik. Det er masse å shoppe og det er sykt billig.

Jeg hadde en shopping dag på et kjøpesenter som heter Shoe Mart, der er det flere etasjer med shopping og rundt tre-fire etasjer med bare sko. Jepp, du hørte riktig, bare sko =)

Jeg prøvde alt jeg kom over og kjøpte alt som passet, deriblant disse. Når du kan kjøpe sko til 30 kroner, som disse kostet, ja, da hamstrer man =) hihi....Dere syntes kanskje de ser ut som gull ballerinas (ja, ballerina sko igjen, jeg har haugevis av det..hehe), men det er en champagne farge som går mot gull og sølv =)De er ikke best å gå i, men helt greie nå på sommeren =)

Vad tycks?

Psssst: Jeg fikk en ganske heftig kommentar av en svensk gutt/mann på innlegget "6 ting du MÅ vite om Menn", jeg vet ikke om jeg kan publisere kommentaren pga. grovt språkbruk, men jeg skal definitvt svare på kommentaren evt. i et eget innlegg her, så stay tuned =) Kommer ila dagen/kvelden!

Håper dere får en strålende dag solstråler!

6 speak out loud

Ida Emilie

27.04.2010 kl.10:06

de var utrolig fine, da. der kunne jeg godt ha vært:P men samtidig vet jeg ikke om det hadde vært så lurt, siden jeg har nesten 50 par sko fra før, og da hadde jeg ikke hatt noen plass å ha alle:P:P

Annette

27.04.2010 kl.10:20

Ida Emilie:Tusen takk =) Hehe..da kan du tenke deg hvordan jeg har det med mine 150 par og i tillegg ikke får nok..hehe

Husmora, spansk frue :)

27.04.2010 kl.10:46

oh de var søte=) Passer jo til alt!! Ha en flott dag!!

Annette

27.04.2010 kl.10:51

Husmora, spansk frue:Tusen takk =) JA, de passer til alt, herlig =)

Ha en nydelig dag du også husmora!

Charlene

27.04.2010 kl.13:26

hihihi, gleder meg til å lese svaret ditt til svensken :P

Annette

27.04.2010 kl.13:29

Charlene:Jeg har svart han allerede på kommentaren under innlegget 6 ting du må vite om menn. Jeg fant ut at jeg ikke gidder det oppstyret, så det blir ikke et eget innlegg om det. Men du kan lese det under innlegget =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits