Sko par nr. 34 - Kjempe gode sightseeing sko =)

Dere vil ikke tro hva jeg skal vise dere nå. I fjor høst da jeg var i Berlin med familien, hadde jeg med meg to par sko. Det ene paret var med heler og de andre var mine kjempe fine ballerina sko som endte opp som kjempe gode sightseeing sko.

Vanligvis bruker man fritids sko eller joggesko når man går på sightseeing, men ikke jeg =)

Disse nydelige skjønnhetene (ja, jeg er veldig glad i de og er et av mine beste kjøp) kjøpte jeg for to år siden i butikken Walk in som ligger på Østerås senter.

De hadde 70 % på en mengde sko og blikket mitt fanget disse skoene med en gang. Da jeg så prislappen på 1649 kroner, tenkte jeg at dette er ikke sko for min lommebok, siden jeg på det tidspunktet var student og jobbet veldig lite.
Men 70% avslag gjorde fristelsen enda større, og jeg måtte altså ha dem.

Jeg angrer ikke et sekund på det kjøptet, er et av mine bedre kjøp faktisk. Dem er så utrolig gode å gå. Det er italienske sko med skinn overalt, ja til og med under sålen er det skinn.Disse passer til ganske mye også =)Spennenne gjør skoene komplett i tillegg til det glitrende skinn/stoffet som på en måte er sprukket opp =) Jeg er veldig glad i litt spesielle sko og disse er jo noe helt spesielt syntes jeg =)Hva syntes du om skoene?
Kunne du tenkt deg slike?

Her er jeg i Berlin med sightseeing skoene mine ♥Hvordan ser dine sightseeing sko ut?

Jeg sitter her i daffedressen min og hadde store planer om å bare ta det helt rolig ikveld, men nå har jeg blitt fristet til og dra ut på byen, så jeg veier for og imot her.

Hva syntes du jeg bør gjøre?
Dra på byen eller bli hjemme i daffedressen min?


10 speak out loud

Katrine

12.05.2010 kl.20:09

Hmmm, spesielle sko, ikke helt etter min smak - eller lommebok ;D

Katrine

12.05.2010 kl.20:16

SV: Hun er altid skjønn, men spesielt pen i dag. Det er vell akkurat 5 år mellom oss. Men det har aldri virket så mye, egentli, ettersom vi altid har vært så sammenspleiset..

Den filmen er rå ! Men du bør vell se nr 1 først :)

Annette

12.05.2010 kl.20:16

Katrine:Hehe...nei, det er skikkelig dame/frøken sko, passer perfekt til ei frøken som meg selv ;) hihi...

mrsxhaferi

12.05.2010 kl.21:28

Fine sko,ballerina prinsessen;) Hvordan likte du Berlin? Gjorde du noe spesielt der? Var der en uke i mai 2005 og falt for denne spennende byen :)

Annette

12.05.2010 kl.21:36

missxhaferi:Tusen takk søta =) Jeg likte Berlin kjempe godt. Jeg var der i nesten 1 uke med familien, vi besøkte noen barndomsvenner. Tanten og samboeren hennes har leilighet der nede så jeg bodde gratis =) Berlin er en nydelig by og jeg har kjempe lyst til å dra tilbake dit, er jo så mye lekkert å se =)

Emma

12.05.2010 kl.22:39

kul blogg !

Annette

12.05.2010 kl.23:45

Emma:Tusen takk for det =)

Ida Emilie

12.05.2010 kl.23:55

kanskje ikke helt min stil;P jeg bruker vel egentlig ikke å dra på sightseeing, jeg foretrekker shopping:P Og jeg synes du skal bli hjemme, men bytte ut daffedressen med noe litt... penere;)

Annette

13.05.2010 kl.00:03

Ida Emilie:De er perfekte til shopping også, de ble stort sett brukt både til shopping, sightseeing, cafè besøk og andre festligheter =)

Hehe...daffedressen er ganske behagelig, jeg trodde aldri jeg kom til å skaffe meg en slik en, helt til jeg begynte å jobbe for et firma som selger de, da fikk jeg en av sjefen min =)

Ganske behagelig og kunne sikkert byttet ut med noe finere, men er ingen her jeg kan pynte meg for ;)

Jeg ble hjemme =)

mrsxhaferi

13.05.2010 kl.17:45

Ja fikk med meg alt for lite i Berlin. så skal absolutt legge turen dit en gang i fremtiden. Spennende by og mye å ta for seg enten med shoppping, kunst, mat og kafeèr. En av mine favoritt hovedsteder :)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits