Jeg gleder meg til 17. mai, gjør du?

Hei hei =)

Jeg har i hele kveld hatt kvalitetstid med meg selv og surfthechannel ♥ det er ganske lenge siden vi har catchet up så det var på tide =)

Jeg er så glad for at det er fridag imorgen, den skal jeg nyte sammen med Malene, gleder meg til lunching og tur med henne =)

Ikke er det mange dagene til 17.mai heller,  det er først idag jeg virkelig har kjent følelsen av å glede meg til den dagen.

Gleder du deg til 17.mai?

Slik så jeg ut i fjorAlltid blid og fornøyd og hvis du legger ekstra godt merke til venstre skulder så ser du et snev av den fineste 17.mai sløyfen som finnes =) Den har jeg laget selv i mine ungdomstider og den er fortsatt like fin =)
Den er kjempe lang, jeg skal se om jeg ikke får tatt bilde av den =)

Nå er det ikke lenge før det er drømmeland på denne frøkenen, skal bli godt og ikke ha noen vekkerklokke imorgen =)

Hva skal dere på fridagen imorgen?


13 speak out loud

Toril Hornnes

12.05.2010 kl.23:58

Ja :-D

Yvonne Weldingh

13.05.2010 kl.00:00

Gleder meg ja :)

Annette

13.05.2010 kl.00:04

Så bra jenter, godt å høre =)

Julie JJ ★ England

13.05.2010 kl.00:33

Jo, men gleder meg kanskje litt mer til lørdag og søndag ;p Tar det vel litt rolig på 17.mai på tivoli tipper jeg ;p
jeg skal ikke så mye på 17.mai men gleder meg allikevel.

blonder

13.05.2010 kl.11:01

17 mai blir supert det :) Da skal jeg kose meg med is og korpsmusikk. Nesten bestemt meg for antrekk også... ;) Du har jo en sånn nydelig blogg,med en veldig fin header..og derfor lurte på om du ville være en engel og hjelpe meg og lage en ny en, hatt den samme i all evighet;)

Annette

13.05.2010 kl.11:42

julie jj:Hva skjer på lørdag og søndag da? =)

Annette

13.05.2010 kl.11:43

TrineCam:Så bra at du gleder deg =) Det er en koselig dag =)

Annette

13.05.2010 kl.11:45

blonder:Jeg håper det blir fint vær, iallefall oppholdsvær, det hadde vært bra =)

Så bra du har bestemt deg for antrekk, det har ikke jeg enda...blæææ...aner ikke hva jeg skal ha på meg, men jeg finner nok noe og ha på =)

Så koselig at du liker bloggen min og headeren min =) Jeg skulle gjerne hjulpet deg med design og header, men jeg er helt grønn på det området. Jeg fikk ei som heter Sanne til å lage det for meg, men nå finner jeg henne ikke igjen her på blogg.no, lurer på om hun kanskje har slettet bloggen sin :(

Hun var så flink!

Mia Johanne

13.05.2010 kl.17:11

Jeg ser fram til 17. mai ja.:) Jeg skal jobbe, på sykehjemmet (dementavdelingen), så selv om det sikkert blir litt stress og uro blant beboerne pga at det skjer noe utenom den vanlige rutinen, så er det godt at det blir litt forandring i hverdagen. Jeg har kjøpt meg en liten og nett barnesløyfe til å ha på arbeidsklærne mine (den kan ikke være så lang at den blir i veien).:)
så fin du var da=) Men fjong fjær i håret og alt;-)

Hva skal du på 17 mai i år da? Vi skal være hjemme og grille med familien til mannen min og noen venner. Veldig rolig og deilig=)

Annette

13.05.2010 kl.19:29

Mia Johanne:Jeg vil tro det er ganske hyggelig å jobbe på 17,mai =)

Skjønner godt at du ikke kan ha noen stor og lang sløyfe, er best når ting ikke er i veien.

Kos deg masse på den fine dagen =) Og god jobb dag!

Annette

13.05.2010 kl.19:32

Husmora, tilbake på kjøkkenet=:Tusen takk =) JEg ble faktisk gjort skikkelig narr av pga. "Mette Marit" sløyfen jeg hadde i håret. Selv syntes jeg den er ganske så festlig og er ikke så redd for å skille meg ut på den måten =)

På 17. mai skal jeg se eldste nevøen min gå i tog, det er 3.året han går. Og etter toget pleier familien på pappa sin side å spise lunsj ute på en hyggelig restaurant og etter det skal jeg på grilling hos mamma, hvor tanten min og noen andre venner kommer =)

Jeg gleder meg til grilling, har ikke blitt så mye av det enda.

Det er deilig og ta det rolig, så kan tenke meg du gleder deg til familie besøk og grilling, det er så kos, gleder meg til bilder =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits