Kos på Ekeberg :)

Heisann solstråler =)

Idag har jeg vært i Oslo og truffet Malene. Vi var på Ekeberg og gikk tur med hunden hennes Chico. Selvom det ikke var sol idag, fikk vi oss en fin tur. Det er utrolig flott på Ekeberg og det er utrolig flott utsikt over Oslo =)Sist jeg var på Ekeberg var for 6 år siden.Jeg hadde selvfølgelig med meg kamera, og det ble litt knipsing =)


Malene og Chico, han er 8 mnd og flyttet hjem til Malene fordi han hadde det ikke noe bra der han bodde i utgangspunktet. Jeg blir så irritert når folk ikke er snille mot dyr :( (Sint blir jeg)

Malene knipset endel bilder av Chico og meg, men jeg skal neppe dele alle sammen med dere her, men et par skal dere få lov og ta en titt på =)Jeg er helt syk på å skaffe meg hund!
Her ser dere jo hvor glad jeg er i hunder og hvor godt overens Chico og jeg kommer =)


Dere ser vel at han koser seg hos tante? Hihi...

Ingen tur uten close ups =)Vi så også et kjempe søtt ekkorn, men bildene ble så uklare så blir bare kjedelig for dere å se.
Etter denne fine turen tok vi turen hjem til Malene hvor hun lagde Malene sin kylling spesialitet =) Nam nam =)

Dette har vært en kjempe fin fridag. Egentlig skulle jeg ha stor rengjøring, men er mye hyggeligere og være sammen med noen man er glad i =) Så da ble det Oslotur på meg isteden, rengjøringen kan jeg ta i helgen!

Hva har du gjort idag?

Nå skal jeg kose meg med en kopp te og nyte resten av kvelden =)Malene gjorde meg oppmerksom på denne kjempe fine sangen fra Avatar, Leona Lewis - I see you


10 speak out loud

åååå jeg er jo født og oppvokst der!! Gikk forbi sletta hver dag til og fra skolen. Gikk på Brannfjell skole som ligger rett der du har tatt bilder=) Gøy!!

Og på den benken den fridde broren min til kona si da de var ute og gikk tur med hundene sine for 6 år siden..!! aaaaw!!

Annette

13.05.2010 kl.20:05

Husmora, tilbake på kjøkkenet=:Åå Er du? Da kan jeg tenke meg det vekker mange gode minner derfra =)

Det er en utrolig koselig og flott plass, og tenk at jeg har sittet på benken hvor broren din har fridd =)

Det er morro =)

Jeg skal definitvt tilbake dit igjen snart, er så fint der =)
ja jeg elsker å gå tur der.. ja gud kan ikke tenke meg engang hvor mange timer jeg har tuslet rundt på ekeberg og gått tur, lekt med nevøen min, ridd, gått tur med vofsene eller bare svanset rundt=) hihi er kjempefint der!!

Katrine

13.05.2010 kl.21:03

Sangen er kjempe nydelig -fikk nesten lyst til å se Avatar igjen - den er helt rå !

Annette

13.05.2010 kl.21:09

Katrine:Vakker sang ja =) Og filmen er jo bare helt rå, jeg MÅ se den igjen snart =)

Pie in the Sky

13.05.2010 kl.21:55

Sv: Helt enig! :D

Malene Tiana Olsen

13.05.2010 kl.23:13

Ååå har sangen vokst enda litt mer på deg, Annette? :D Kan høre den på repit i flere timer <3 Tusen takk for en herlig dag :) Og alle de voksene spørsmålene dine :)

Annette

13.05.2010 kl.23:15

Malene Tiana Olsen:Ja, nye og ukjente sanger må jeg liksom høre litt på før jeg kan like de ;)

Selv takk, det var veldig hyggelig. Jeg vet iallefall hva jeg skal handle i butikken neste gang, nye krydder =)

mrsxhaferi

14.05.2010 kl.00:27

Synes du prioriterte dagen din bra jeg. Er selvfølgelig mye bedre med en tur i det fri med gode venner enn å være hjemme og ta husvasken :) Så søt den tekoppen altså :) nattinatt

Annette

14.05.2010 kl.15:59

missxhaferi:Ja, det syntes jeg også =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits